oliverochgänget

Tillbaka!!!

Kategori: Allmänt

Det har visst blivit ett långt uppehåll här, blev aldrig klar med londonresan som var tänkt men sen har tiden bara gått.
 Blivit av med nästan alla våra bilder med så har varit lite nere ett tag över det. Jäkla hårddisk som har pajjat, lämnat den till en kille men det ser inte ljust ut. Nån som e bra på sånt så hör av er!!

Hur som helst, fick för mig att nu e bra läge att börja skriva igen för nu har det hänt en del!

Kom in på lärarprogrammet nu i vår så i januari var jag tillbaka i skolbänken igen, känns hittills riktigt bra fast kursen vi har just nu e så flummig så den får vi se hur den går. Fick reda på idag att jag fick högsta betyg på första kursen så kommer leva på det nu ett tag istället:D

Och nu det allra bästa som hänt för 3 veckor sedan imorn faktiskt när jag tänker efter. Syrran och Ando har fått en underbar liten Alice! Så nu är min lilla Hugo inte så liten längre utan numera en stolt storebror<3

Redan dagen efter beställde jag en tröja till Alice som jag designa själv, såklart ska den lilla prinsessan ha nått alldeles eget:) blev riktigt nöjd med den och Jenny och Ando gilla den med:)

Hon som sydde den va så snäll och hade sytt en liten mössa med:)


Än sålänge är plutten alldeles för liten för den men till sensommaren blir den nog lagom:)



Puss&kram anna