oliverochgänget

Bästa kräftskivan ever!!=)

Kategori: Allmänt

Jäklar vad denna  veckan har gått fort!
 
Kräftskivan i helgen var iallafall den BÄSTA någonsin!!:D haha så sjukt kul hade vi allihop! men det mesta som hände på landet stannar på landet;P
Började dagen med en tur till sjön där det blev bad för vissa:P fiskande, grillande, solande ja underbart!
Sen drog vi tillbaka till huset där det blev gräsklipperace:P och lekar=) och så småningom mat:) kvällen blev låååång men sjukt rolig=D jag som aldrig blir bakis va det i två dar....
 
I veckan har jag varit i Floda hos goingarna 2 gånger, klippt mig-äntligen blivit av med det slitna, shoppat lite lite, nästan köpt gymkort;P glömde intyg från skolan:P men nästa vecka drar det igång och dansen likaså:)
 
Imorgon ska jag hem till Maria, äntligen lyckades vi boka in en dag! och ha lite tacomys! Sen på lördag åker vi till
M-stad, dels för att kolla på Peter (min körlärare) som ska spela på matfestivalen:D grymma låtar har han! och sen på söndag blir det Meandi party hos syrran, får se hur fattig jag blir denna gången....
 
 
Hörs!
Puss&kram anna

Heeeelg!...snart

Kategori:

Ska alldeles strax kila iväg till jobbet i några timmar. Segt pass men man får ställa upp ibland. Hann med lite mer handling till helgen idag, shit vad räkor och kräftor är dyrt! Men det är de värt som Jannike säger;)
Har även hunnit ha Hugo och c.o på snabbvisit här.

Nu måste jag kila!

Hoppas ni får en go helg allihop! Är rätt säker på att våran kommer bli gööörkul;)

Puss&kram Anna

Lyckad dag!

Kategori:

Idag vakna jag av att telefonen ringde. Det va hon som har hand om alla vikarier på de förskolor jag vikarierar. Jag hade sagt att jag kunde jobba från och med idag och hon sa att hon va glad att hon kunde ringa mig igen. Såklart kunde jag ju jobba, fast sängen lockade verkligen! Men detta gick fort över när jag fick veta hur glada de pedagoger jag jobbat med förut blev när de märkte att det va jag som var vikarie idag:) så nu blir det några timmar imorn också innan vi sticker till landet och taggar inför årets kräftskiva!

I eftermiddag fixade jag och Martin lite inför helgen och det blev även lite spontan shopping! Hitta ett par jeans på hm som jag som vissa andra va lika förvånad över att jag köpte men dom va nice;) blev även ett linne på MQ i svart och gult, är så trött på alla vanliga tråkiga toppar man alltid köper annars. Sen innan vi skulle åka hemåt fynda jag 2 par skor för 300 kr! Samma sko fast i två olika färger;)

Lyckad dag!!

Puss&kram Anna!

middle of the week

Kategori: Allmänt

Då var jag hemma igen.
 
Har varit i Floda sen i måndags för att vara barnvakt åt Hugo när Alice hade årskontroll. Jag och Hugo har haft det superbra, igår hann vi leka en hel del, brandmän, doktor, tjuvar ja massa. Sen bestämde vi oss för att göra en kladdkaka tills Alice och c.o kom hem. Hugo åt mest glass men Alice njöt ;P
 
Idag kom Martin upp på förmiddagen så åkte vi iväg till Alingsås och deras lekland så Hugo fick leka av sig lite=) han var helnöjd och sen avslutade vi det med ett besök på donken.
 
Kvällen hade vi tänkt spendera i soffan men bror min fråga om vi va sugna på Tildas tacobuffé och den säger man INTE nej till!
 
Men nu får det snart bli sängen så får vi se vad som händer imorgon, har sagt att jag kan jobba om det behövs men som det känns just nu får dom gärna INTE ringa=P
 
God natt!
Puss&kram anna
 

I'm Back!

Kategori: Allmänt

Måndag och semestern är slut, eller skolan börjar inte förän 4 september men nu ska jag vara hemma i götet och hoppas på lite vik.
 
Jag kan inte bestämma om sommaren har känts lång eller kort... egentligen känns den kort fast när jag tänker på vad vi hunnit med känns den rätt lång, vilket är skönt! tror jag hoppar över ett bildregn från sommaren men kan ju nämna vad vi hunnit med.
Vi började med att ta en tripp till Hunnebostrand och träffa min farbror och efter det va vi på mitt livs bästa konsert! Bruce Springsteen! så nu är hans låtar det enda jag lyssnar på nästan.
Hmm vad gjorde vi sen.... jo sen åkte vi på båtsemester, jag, martin, brorsan, freddan, alex, carro och coffe! jag kanske inte är någon båtmänniska men jag tycker jag klara det galant!! hela EN natt ;) nja det skulle bli längre men jag och syrran bestämde med kort varsel att vi skulle dra upp till Sundsvall på konserthelgen som va där! så vi gjorde en roadtrip och stack dit fre-sön. Vi såg Uggla, melissa horn, bryan adams, kent, badjävlar och ledin! sjukt bra va det och DIT ska jag flytta!
Några dagar senare åkte jag, martin och Oliver till Helsingborg och hade en mysig weekend på hotell. UNDERBAR stad DIT ska jag flytta!! =P
Så fort vi kom hem från Helsingborg så stack vi till Grebbestad i 3 dagar och sen började martin jobba.... så DÅ åkte jag till Mariestad och hade några goa sista dagar och nu är jag hemma och tänkte börja komma tillbaka till vardagen=)
 
Jag har anmält mig till en termin till på sinclairs, hoppas på att det kan bli lite konståkning i höst. Ska även skaffa gymkort men funderar nu på om jag ska ta sportlife eller friskis???
 
Ikväll ska jag till Floda där jag ska vara barnvakt åt Hugo imorgon och onsdag för Alice ska ha sin första årskontroll<3
 
 
Ja nu fick ni en uppdatering iaf.
Nu ska jag göra lite nytta här hemma.
Puss&kram anna