oliverochgänget

Mio

Kategori: Allmänt

Tjo!

Blev en sväng till Mio idag. Var ute efter en sådan här hylla fast vit (första bilden) dock va den tillfälligt slut och troligt vis kommer vi skaffa den bredare modellen med:P...kanske, får bli lite funderande:)

Men men såklart kom jag ut med något;) cylindervas, ljus och en glasbruk.



 

Grattis pappa!

Kategori: Allmänt

Grattis till min kära pappa som fyller år idag!!<3

Såhär blev mitt grattis kort


Nytt hemma

Kategori: Allmänt

Den jobbiga hörnan som aldrig blev bra är löst!
Med ett fint skrivbord:)

Bordskivan har precis utgått på Ikea men ibland har man tur. Hitta det sista i Gbg på blocket:)

M-stad och halsfluss

Kategori: Allmänt

Vad glad jag blir när jag ser att folk tagit till sig det jag skrivit och bidragit, även folk jag inte ens träffat! Tack!!!:)

I helgen blev det m-stad. Fick träffa mina underbara girls<3 och oliver lärde sig visat bädda UPP sängar. Så nu hoppas jag han lär sig bädda också:)

Veckan har hittills varit ok.. Om man inte räknar med veterinärbesöket igår då. Åkte in med oliver för jag misstänkte noskvalster. Men veterinären upptäckte att han hade halsfluss. Såg visst rätt illa ut i pluttens hals<3 så nu går han på penicillin så idag blir det ingen agility för honom:(

Ska hämta hem en sak till vardagsrummet idag med:) hoppas det blir bra! Bilder kommer;)...om det blir bra:P

Ha en bra dag allihop! Puss&kram

VIKTIGT! LÄS!

Kategori: Cystiskt Fibros

Min systerdotter, min underbara, söta, glada systerdotter har Cystisk fibros. Jag har nämt sjukdomen förut men förklarar kort igen. Cystisk fibros är en ovanlig sjukdom som "bara" ca 600 pers. i Sverige har just nu. MIN systerdotter är en av dom. Denna sjukdom är obotlig och dödlig, just nu är medelåldern 50 år.

Jag har en önskan att ni som läser detta kan hjälpa mig att samla in pengar till forskningen om cystisk fibros. Jag vill att forskningen skall gå ännu mer framåt så att min älskade Alice och alla andra som lider av denna sjukdomen ska kunna få ett så normalt liv som möjligt. Det kommer aldrig gå att bota denna sjukdomen helt. MEN jag vill att min Alice ska få ha samma rätt till att leva lika länge som vi andra, och att få slippa ta så många mediciner utan kanske bara några om dagen. Ni förstår att dessa människor får ta jättemycket mediciner VARJE dag och även träna och göra speciella övnignar VARJE DAG.

Snart är det en gala för forskningen om Cystisk fibros. Där kommer sponsorer synas och artister spela. Därför heter den just "Artister spelar för livet" Ni som läser detta nu kan hjälpa min systerdotter med ett sms. Skicka ett bidrag på 50 kr, 100 kr eller 200 kr till Galan genom att sms:a meddelandet CF 50, CF 100 eller CF 200 Till 72901. (glöm ej mellanslag mellan CF och beloppet).

Den 50 lappen eller 100 lappen du sänder kan göra så att Alice får lika mycket rätt att leva som vi. Känner du någon som har ett företag eller har du själv ett företag så snälla be dem sponsra. Sponsorer behövs och snart är deadlinen om företaget vill synas i bladet som kommer delas ut!

För att veta mer om bidrag, galan eller sjukdomen gå in på http://artisterspelarforlivet.se/

Jag vet att ni säkert tänker på alla andra sjukdomar som finns och varför ska ni skänka pengar till just denna? Jag kan inte göra skillnad för alla hemska sjukdomar som finns i världen, jag väljer att försöka rädda de människor som lider av denna och som har drabbat min familj. Men jag behöver hjälp och hoppas de jag känner och som läser detta vill hjälpa mig. Alice är nu 10 månader och ju snabbare forskningen går frammåt desto bättre!
Det är inte många som känner till Cystisk fibros så sprid detta och snälla bidra till forskningen<3


För min systerdotter<3

Tack på förhand! //Anna

lååånghelg

Kategori: Allmänt

Nu har jag låååånghelg!!! det betyder att jag är ledig till tisdag:D Dagen började bra med ett mms från Anja. Hennes lilla Lily har äntligen bestämt sig och anlänt till världen:) Stort Grattis Anja och Mike till er fina dotter!:) Sen gick skoldagen fort, blev hem och tvätta, fick för mig att baka muffins och sedan käkat mat. Ikväll är det återigen dax för Agility med Oliver. Får se hur mycket energi han har idag,,,tror dessvärre MYCKET;P Imorgon bär det av hem till M-stad, skall nämligen träffa mina underbara girls på lördag<3 Nu tänkte jag inte skriva mer MEN mitt nästa inlägg kommer vara ett VIKTIGT ett så se till att håll ögonen öppna och LÄS DET! Puss&kram anna

Besök och bio

Kategori: Allmänt

Tjo! vad har hänt dom senaste dagarna då... Haft en bra helg. I söndags blev det lite minikalas för pappa som fyller år snart. Men vi tänkte vi passar på att gratta honom när de var här nere. Så jag fixade lite fika så kom mor, far, bror och floda gänget hit i söndags:) Pappa fick en digital fotoram, inte vilken som helst utan en som vi kommer kunna skicka bilder till från vår mail och våra mobiler, om vi får igång den så att säga;P Vi tyckte detta var en bra present så vi kan uppdatera dem med kort när vi vill och snabbt eftersom de inte bor här hos oss:) han blev glad så vi är nöjda:) Snart har halva veckan gått igen. Går så sjukt fort, igår hände inte mycket, blev sjukt irriterad på kvällen men det gick över efter en stund. Orka lägga energi på en massa onödig omogen skit. Idag efter en heldag i skolan och en gooood lunch med goa människor blev det en spontanbio:) Blev att se Hamilton som jag hade NOLL förväntnignar på. Den får 5 av 5 av mig:) jag är verkligen inget fan av Persbrandt men han var grym. rekommenderar den! Puss&kram på er! Anna

Bilder från torsdag

Kategori: Allmänt

Torsdag

Kategori: Allmänt

Började morgonen med en skön promenad med Oliver sen en snabbis till skolan och sedan hem igen och då va det inte lika skönt ute...shit vad kallt det varit idag:/
Blev inte mycket annat gjort sen, hade liksom behövt göra massa här hemma som att städa m.m men det har verkligen inte lockat för fem öre. Det e för mycket liksom typ hela lägenheten:/ så det får la bli imorn ist...

Ikväll var det dags för agility igen!:) om oliver va taggad förra gången ja då va han SJUKT taggad idag! Idag kom hans glädjeskall heeeeela tiden. Ja typ så fort jag reste mig:P

Nu slappar jag i soffan och upptäckte nyss en kommentar på bloggen från något företag som vill att jag ska visa upp min tapetsering eller något. Jag maila tillbaka och fråga vad det innebar så vi får se vart det leder:)

Puss&kram Anna

Bilder från idag

BILDER

Kategori: Allmänt



image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

Veckan som gått

Kategori: Allmänt

Oj oj nu har det gått ett tag igen.

Får börja med vardagsrummet då. Äntligen blev väggarna klara! Vi ringde hut eliten (syrran och Tanche) i fredags för vi ville verkligen få upp "skiten":P och det gick faktiskt bättre än väntat!:) så nu har jag snart det finaste vardagsrummet:) jag har iaf den snyggaste tapeten;)
På lördagen blev det en sväng till Ikea för att handla skåp och nya luckor. De gamla mörka luckorna ska väck! Nu vill jag ha ljust ljust ljust!:)
Sen har helgen gått åt till fix. Fast på söndagen smet jag iväg på meandi party med syrran:) pojk det blev dyrare än beräknat eftersom jag inte skulle ha nått:P en superfin outfit till Alice<3 en tröja till Hugo<3 och ett par mys byxor till mig:)
I måndags hade vi en ynka lektion. Vi lärde oss spela ukulele!:) jag ska köpa en!!:D sen begav jag och min härliga basgrupp oss mot Haga och hamna på Sjöbaren. Blev en fisksoppa för min del som var helt ok:) sen drog vi vidare till PC. Där blev det ett par drinkar och mycket goa skratt!:)

Idag och igår är jag ledig och det har inte hänt så värst mycket. Hade tänkt ta ett aerobic pass ikväll men får nog hoppa det då jag misstänker att en förkylning e på g:/ jäkla skit för idag va första dagen jag va sugen på att träna på riktigt länge...

Ska försöka få upp lite bilder:)
Puss&kram Anna