oliverochgänget

Äntligen hemma spioner?

Kategori:

Hej på er!

Denna veckan kommer gå i skolans tecken... Plugg plugg plugg. Idag efter lektionen som slutade kl. 14 stannade jag och Lina kvar och pluggade. 16.30 gick vi därifrån, rätt duktigt av oss tycker jag:)

Sitter just nu och kollar Äntligen hemma och gissa va dom gör;) jo dom sättet panel i hallen, ända upp i tak och gör en "platsbyggd" sittbänk. Hmm undrar om dom varit här och snokat;)
Golvlisterna är nu uppe här hemma och den nya spegeln står på plats och ska bara skruvas upp:) jag väntar på min systemkamera som varit på lagning sen i somras som jag hoppas jag får innan jul! Då ska jag ta fina kort på min färdiga hall så ni får se:)

Nu hoppade min värmekudde (läs oliver) ner från soffan så nu får jag fixa en kopp te för att göra mig varm.

Puss&kram Anna!

Vintertid

Kategori:

Då va det dags för mörkare tider. Tråkigt samtidigt som det är mysigt. Det tråkiga är att det kommer va mörkt både när man lämnar hemmet och när man kommer hem på dagarna. Då är det iofs positivt att plugga då man går olika tider och är lediga vissa dagar så man kan njuta av dagsljuset:) dock lever vi ju i Sverige och kan ju inte räkna med att se solen många timmar under ett par månader..:P

Men hur som helst längtar jag nu till jul! Älskar julen, att få pynta och ha mysigt hemma med gran och ljusstakar:)
I år ska jag börja pynta i november! Det bestämde jag förra året när jag börja pynta lite vid advent och resten i mitten av december. Jag hann inte njuta av det! Sen är det så att i år kommer det inte bli lika lätt som andra.. Min härliga, snygga, gröna tapet kommer nämligen göra det klurigt. Men jag får nog till det;)

Igår blev det plugg och på kvällen go mat på Tildas med Martin, bror, Freddan och Bertilsson:)

Idag tog vi en tur till Freeport. Fick inte det vi skulle ha men lite smått och gott. Bland annat mitt livs första tassels!!!;)
Har bara fått en dålig bild på en av dem än men får duga.

Puss&kram Anna

Tröööött

Kategori:

Ligger just nu i soffan, slötittar på X-faktor och känner att jag somnar snart.. Problemlösningen vi hade i skolan idag tog all min energi.

På fredag är det tentadax, salstenta, min absolut första... HJÄLP! Har haft panik i över en månad och nu är det dax att börja plugga till den... Därför har jag planerat hela min helg till att plugga... Blääää!

Nä nu ska jag återgå till tv:n;)

Puss&kram Anna

Förändring

Kategori:

Min ledig dag är snart över.

Började dagen med tvätt som planerat, fick lite pluggat och sen blev det stressigt som alltid med mig när jag har för mycket tid!
Satte mig i bilen och styrde mot älvängen och Salong Jessie, Yvonne min frisör är den bästa jag haft! Helt klart värt det att åka en bit:)
Idag var jag sugen på förändring. Ja det blev det ju^^ nästa gång kanske luggen t o m blir lite tjockare och tydligare vem vet för jag gillar det verkligen nu:) är helnöjd och kan välja om jag vill att luggen ska synas eller ej:)

Ikväll blev det ett Zumba pass, härligt slut efter det:) fick även en sjukt fin solnedgång på vägen dit!

Nu är det två dagar i skolan som gäller, shiit! Man blir bortskämd när man är van vid att bara gå tisdag och torsdag:P

Puss&kram på er!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1926726/images/2012/pic_50884cbbddf2b354a30022ec.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1926726/images/2012/pic_50884cd49606ee1abcfbe28d.jpg" class="image">

Middag mitt i veckan!

Kategori:

Hemkommen från en mysig middag bestående av hembakad pizza hos goa Carro och Freddan:)! Så gott och är såå mätt!
Mysigt med en liten träff så mitt i veckan!

Ligger just nu i sängen och ska sova hade jag tänkt. Gissa vem som INTE sover i vardagsrummet!...

Imorgon ringer klockan tidigt igen, åter bokat den första tvättiden bara för att jag ska komma upp och plugga:P
Kl. 13.30 är det dags för förändring;) och på kvällen blir det Zumba med Aida och Frida som jag inte sett på länge!!!:)

Låter som en bra dag:D
God natt sov gott!
Puss&kram Anna

Sömnbrist=OLIVER

Kategori:

God eftermiddag.

Sitter nu på bussen på väg hem från skolan, förvånad att jag klarat dagen utan att somna.

Jag var så trött när klockan ringde imorse, varför?? Jo för att jag har en hund vid namn OLIVER som jag har skämt bort för mycket!! När vi köpte han så bestämde vi att han inte skulle få va i sängen. Jo visst, jag har velat ha hund hela mitt liv så hur skulle jag klara detta? Oliver är smart och har lärt sig att det inte är något ide att ligga på Martins sida för då åker han ner direkt!
På mattes sida däremot kan man ligga för hon vaknar inte eller bryr sig inte. MEN! Inatt ångrar jag mig så! Oliver har tratt, för han har hot spot igen, och då kan han inte hoppa upp i sängen själv för tratten tar emot sängkanten. Så hundjäkeln har stått vid min sida på sängen och gnytt till jag vaknar (tro mig jag har försökt ignorera och trott att han ska ge upp!) så tog jag upp han. Kände att han låg där en stund så hoppar han ner igen. Hade väl varit okej om han inte hade kommit och gnytt igen och ska upp efter ett tag igen!!!! Inatt får han sova i vardagsrummet!

Skethund:P

Puss&kram Anna

Tjejträff och vattengympa

Kategori:

Hej!

Idag har varit en lång dag men absolut en bra sådan:)
Vaknade tidigt och hade gärna sovit vidare men det hade vi inte tid med! Skulle nämligen till Emelie och träffa tjejerna. Även oliver fick träffa tjej, Emelies goa Bodil med andra ord:) troligtvis ska hon löpa snart så oliver kunde inte slappna av en sekund.. Himla hanhundar... Leka va det sista han tänkte på..
Fick iaf supergoda cupcakes (bild lånad av Emelie då min mobil vägra ta kort) och det va mysigt att få en pratstund med mina underbara vänner, hade gärna haft dem lite närmare så vi kunde ses oftare<3

Vid halv 5 var vi hemma igen och köpte med thaimat. Men redan kl 6 bar det iväg igen. Denna gången till Lerumsbadet där jag mötte syrran och svärmor så simmade vi några längder och körde vattengympa. Gött slut i kroppen nu:)

Puss&kram Anna

Fredag och lördag i bilder

Kategori:


Fredag - Lördag

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Hälften av helgen har redan gått.. Men vi har hunnit med en del.
Igår satt jag hemma och hade inte något planerat för kvällen så får jag ett sms av min kära Jannike som var sugen på vin:P så jag bjöd hit henne på käk och vin! Bror min kom också förbi. Blev hemmagjord pizza och ett par glas, en mycket trevlig kväll med andra ord!:)

Idag vakna jag vid 10 och hade gärna somnat om men kunde inte riktigt med...
Käkade frukost, pluggade lite och sen har vi fixat de sista panelskivorna i hallen:) efter det flängde vi runt hela stan efter golvlister men hittade inte dom vi vill ha så nu hoppas jag pappa hittar dom i m-stad.

Nu bli det film i soffan. Imorgon är det av till Emelie och träffa tjejerna:D
Den här jäkla appen jäklas med mig så blir inga bilder idag, kommer...

Puss&kram Anna

Uppe med tuppen!

Kategori:

Idag vaknade jag av mitt härliga alarm.. som jag själv ställt på kl 08.00 för att pina mig lite extra. Jag behöver nämligen plugga som en dåre idag så jag fixade den tidigaste tvättid som gick, allt för att jag skulle komma upp;)
Slängde i tvätten och tog sedan en morgonpromenix med oliver. Sen hem, åt frukost och slog upp boken... Den TRÅKIGASTE boken på hela kursen!

När jag läst 2 kapitel av 3 gick jag och oliver ut igen. Hade tänkt ta en mysig promenad i skogen idag.. Det gjorde jag, men tro tusan inte den va mysig! Lerigt va det och regna börja det såklart göra och såklart när jag va där och hade gått spåret en bit började min dumma hjärna jävlas med mig och jag fick för mig att en galen älg skulle komma rusande(?) ja fråga mig inte varför. Håller älgjakten ens på längre??
Hur som helst vi kom hem oskadda och det va dags för lunch som idag blev pannkakor. Bra som man ändå e så kan man ju göra två saker samtidigt så jag fick lite till läst när jag stekte:)

Nu åter till boken!
Puss&kram Anna

Lunchonsdag

Kategori:

Är helt slut. Gick upp klockan 8 och pluggade en timme, gick och handla, hem och ut med Oliver, hem och duscha och sen kom syrran, barnen och mormor och det lugnade sig lite. Började göra mat och till slut fick vi en god lunch:)
Efter det tog jag och Hugo en promenad med Oliver och för att plocka kastanjer. Hugo har varit så glad över sin påse kastanjer så han har burit runt den hela dagen:P
Följde ju med till Floda där dagen har rullat på. Mysigt att vara en hel dag med Hugo och Alice. Alice är så rolig nu för hon säger NEJ till i princip allt fast hon inte alltid menar det. Frågade henne om min fisk var god och fick ett tydligt NEJ och den gången tror jag hon menade det;)

Sitter nu hemma i soffan och ska gå och lägga mig nu. När jag kom hem förrut var ytterligare en bit av hallen klar:)

Sov gott!
Puss& kram Anna


Fullt upp

Kategori:

Skriver lite snabbt i pausen på hollywoodfruar. Nu är en hel vägg klar i hallen, blir görbra verkligen:) får se när vi fortsätter igen för imorgon är det fullt.

Jag har bjudit hit syrran och barnen och mormor som är nere på besök och tänkte bjuda dom på lunch. Sen ska jag med till Floda för att hjälpa till med barnen. Jag behöver egentligen även plugga men vet inte hur jag ska hinna det. Jag får väl ställa klockan på 07.00....

Puss&kram Anna

Lagar och regler

Kategori:

Sitter just nu på bussen hem från skolan. Är helt slut i huvudet och för tredje dagen i rad har jag fått huvudvärk. Idag pga dagen lektion! Att det kan finnas så mycket lagar och regler man knappt kan uttala i matematik! Och ännu sjukare att man måste kunna dem! Dom tjatar ju om att tekniken ska komma in i skolan och förskolan så varför ska då barnen kunna räkna ut sån här skit som man ändå inte kommer använda senare i livet?? Har hur som helst panik över salstentan vi ska ha på detta om 2 veckor!

Ska nu hem och vila en stund och sen greja mer i hallen. Jag har faktiskt nämligen ett liv utanför skolan som lärarna inte verkar fatta!!

Igång!

Kategori:

Nu har renoveringen börjat!

Har nu satt upp ett par skivor, en del kvar såklart men man har ändå fått en bild av hur det kommer bli! Och jag är supernöjd! Känns så mycket mysigare och hemtrevligare:)

Bilderna är inte kanon men svårt när hallen inte e så bred.

Puss&kram Anna

Jobb

Kategori:

Har just nu lite rast på jobbet. Gött då det känns som jag ska somna snart vilket egentligen är konstigt då jag la mig tidigt igår och va pigg när jag vakna...

Har en sjukt irriterande granne också har jag märkt när jag gått upp kl 7 nu ett par dagar. Hör nämligen hur alarmet går på hos dom vid 7 av att något, antagligen mobilen, vibrerar. Men tro inte att dom stänger av den! Så jag får sätta på tv:n bara för att inte bli tokig på mobilen som jag hela tiden tror är min egen!
Sjukt jobbigt problem eller hur!;)

Nu vill jag bara gå hem så vi kan börja fixa i hallen:)

Puss&kram Anna

Söndag

Kategori:

God eftermiddag!

Precis kommit hem och tryckt i mig en bit pizza. Har varit iväg och gjort lite ärenden. Köpt lite tillbehör till hallen. Imorgon drar vi igång med panelen:) Martin har faktiskt varit duktig idag med och rivit mer lister och kopplat om lite elsaker så uttagen m.m ni såg på bilden i förra inlägget är nu gömda:)

Kvällen igår va toppen. Vi blev ett härligt gäng då även Carro, Freddan och coffe dök upp och efter ett tag kom också bror och Melker:) blev käk och hockey och gött tjöt!
Har efter igår konstaterat att det är jobbigt att köra i högklackat så det gör jag inte om:P

Kram på er!

Renoveringsdax!

Kategori:

Ja nu var pärlsponten hemma. Lite billigare fick vi det iaf. Dock händer det något i killar när något ska rivas.. Så de rev ner dörrfodret på ena dörren och spegeln på en gång! Nu var det första jag sa för 4 år sedan att den där hemska spegeln ska väck först! Ja vad som hände där sen vet jag inte och såklart är jag glad att den äntligen är borta men herregud nu har jag ju ingen helkroppspegel!! Så nu jäklar får vi slänga upp panelen fort! Fick dock fixa en lösning så länge för spegel i hallen är ett måste!
Så nu igen lever stackars oliver i renoveringskaos. När vi precis köpt han renovera vi köket, i våras vardagsrummet och nu hallen. Stackars hund<3:)

Blev ingen promenad för regnet hälsade på. Så istället ska vi nu till kville och kika hockey och kanske ta en biljardmatch med!

Funderar på att inviga min missoni mössa eller klänning hmm vilket?..

Puss&kram Anna!

Renovera=Tom plånbok..

Kategori:

Sjutton vad svårt det ska vara att få till ett par inlägg här då. Antagligen händer det för lite i mitt liv så det är helt meningslöst att skriva ner det eller så tvärtom för mycket??? Hmm troligtvis det första.

Hösten är kommen och denna vecka har Göteborg fått se solen några timmar iaf! ;)

Just nu sitter jag i soffan och försöker jag plugga, ligger efter som tusan i läsanvisningarna! Samtidigt är Martin och kära Joel och försöker fixa pärlspont till oss. Har tänkt sätta det i hallen istället för att tapetsera om. Men det är sjukt vad dyrt det ska vara att renovera! Man kan knappt komma undan med lite golvlister innan plånboken ekar tomt... Hoppas nu dom får ett ok pris för jag hade gärna hunnit på upp panelen innan jul^^. -åh herregud. Blev mammas svar på det när jag sa det;)

I eftermiddag ska jag, Martin, Joel och Elin troligtvis ta en promenad och vad kvällen erbjuder får vi se.

Nu ska jag se om jag kan plugga vidare:P

Puss&kram Anna!