oliverochgänget

Börjar bra:)

Kategori: Allmänt

Dagen börja jävligt bra med ett gött besked!!!!!!:P

Agilityn igår gick riktigt bra! Oliver tog kontakt med mig för det mesta vilket var väldigt skönt!:) han visa även sin lycka i denna kursen med sina små glädjeskall haha<3

Sitter nu på bussen till skolan och hoppas dagen kommer gå hyfsat fort. Sen får vi se om tapetseringen blir av idag:/ men jag hoppas det så jag kan handla skåp imorn:P

Ha en bra dag!
Puss&kram Anna

Agility ikväll!!!

Kategori: Allmänt

Sitter på bussen hem från skolan. Varit en helt okej dag men shit vad lat man har blivit efter vårt slappa schema...är helt slut efter att ha gått 9-15 och imorn går jag 8.30-16!!! Med bara seminarier!!! Hjälp mig!!

Ikväll blir det iaf roligt, första gången på agilityn!:) oliver kommer bli så överlycklig! ( hoppas jag för det va han förra kursen). Kommer bli riktigt kul att Maria och Hedda ska gå också:)
Nu blir det Ica för att handla gott fjäsk-godis till oliver så han lyssnar lite på mig iaf<3

Puss&kram Anna

Fullt upp!

Kategori: Allmänt

Nya kursen har börjat. Vi börja med 5 dagars ledighet;) inkl. helg då:P

Så i torsdags revs vardagsrummet sen har hela helgen gått till att få upp renoveringstapeten, fan vilket jobb, trodde det skulle ta 1 dag det tog 3!
Men igår börja vi med den rätta tapeten, blir jättebra! Men den e vit så blir ingen wow känsla direkt, när den randiga kommer upp DÅ kommer det bli WOW!:)

Igår på dagen var jag i Floda och hjälpte syrran först. Gick jättebra, Alice fick tro att jag va mamma (syrran) ett tag så jag visa inte mitt ansikte först men sen kom hon på mig men det gick bra:) gick med Hugo till dagis och hade sedan en hel halvdag med Alice:) min lilla plutt<3
Sen åkte jag hem och vi tapetsera som sagt, ända till 22.30 sen la jag mig med migrän...mysigt. Hade nog spänt mig rätt mycket hela dagen. Speciellt på morgonen när jag låg och lyssna om Alice andades:) hur ska jag klara av barn i framtiden?:p

Nu ska jag hem och ta ut min plutt från lim lukten man blir hög av och sen måla.

Puss&kram Anna

Showtime!

Kategori: Allmänt

Jäklar vad jag älskar min sagoprojektsgrupp!!!! vi e så sjukt bra!:P ja men det är vi faktistk! Föreställningarna har gått superbra, improvisera är vi grymma på när barnen gör saker vi inte är riktigt beredda på. Ikväll hade vi en föreställning för släkt och vänner som också blev asbra, dock lite torr publik;) Hugo min lilla älskling blev skiträdd men ringde och ville gå på teatern imorn igen<3 Dagen har som sagt varit mycket bra! God lunch åt vi och jag har skämt ut mig som vanligt:P Men vi hade roligt! fast jag råka även misshandla emmas finger med....eller rättare sagt min iphone:P Många goa skratt har jag fått med denna gruppen och imorn är sista föreställningen och sista kursdagen sen förslorar vi några goingar till nästa kurs tyärr:( Ska ta bilder imorn! Puss&kram anna

Måndag

Kategori: Allmänt

Ligger i soffan och somnar snart känner jag.

Föreställningarna idag gick skitbra! Allt blir så mycket roligare med barn:P det var svårt att stå tyst bakom en kuliss när man hör alla goa kommentarer kan jag säga!:) imorgon är det dags igen och på kvällen ska familj och vänner få komma och titta och däremellan ska vi i gruppen ut och käka. Blir nog en bra dag!

Nu somnar jag troligtvis snart så haregött!

Puss&kram anna

time to write

Kategori: Allmänt

Nu har jag dragit på det här inlägget tillräckligt länge så nu får det bli som det blir.

Hade tänkt vara väldigt duktig och dra hela julhelgen noga men får nog inse att så blir det inte:P
Julhelgen var iaf bra, det blev ju ingen superjulkänsla direkt men det kan ju berott på att det var vår ute...:P

Sen blev jag med Iphone 4s i mellandagarna sådär spontant. Så nu efter detta inlägget kommer det bli mer för då kommer jag kunna blogga på bussen:P Jag hade nämligen ALDRIG uppdaterat min 3Gs så sånna där grejjer som att blogga, lyssna på spotify och spela Wordfeud kunde jag aldrig göra...dom två sistnämda har jag nog spelat så det räcker för de närmsta åren....Wordfeud är en DROG!!

Nyår firades med goa människor i mölndal och för Olivers del var det ganska lugnt och han verkar vänja sig vid smällare allt mer, vilket är superskönt då de smäller som idioter här i kärra.

Efter nyår var det inte så långledigt. Den 4 var jag tillbaka i skolan men det gjorde absolut ingenting! vi har nämligen hållt på med våra sagoprojekt sen dess och imorgon har vi våran premiär för barnen:) så nu ska jag agera indian de närmsta dagarna:)

Annars i helgen har jag varit en sväng i m-stad. Igår träffa jag nämligen alex och emma. Var hemma hos alex och åt en god middag och hade det mysigt:) snart ses vi igen brudar! och då allihop:)
Måste tillägga att jag e sjukt avis på alex hus! jag vill också ha hus och kunna göra det så fint!!! men jag får börja med vardagsrummet här hemma och sätta upp tapeten som legat i en låda i 1,5 år:P


Kanske får för mig att lägga upp lite bilder någon dag men jag lovar inget:P


Puss&kram anna