oliverochgänget

Gå in och titta här!

Kategori: Cystiskt Fibros

http://www.artisterspelarforlivet.se/

Gå in på den här sidan och sänd ett bidrag till "Artister spelar för livet" eller boka en biljett till er ellen nån annan till galan!

Och för er som inte "orkar" gå in på länken så skriver jag här nedan hur man gör för att skicka ett bidrag:)

Jag lovar att ni inte kommer sakna 50 lappen eller vad ni väljer att skicka. Man tror lätt att en sjukdom eller liknande inte kommer inträffa i ens egen famlij MEN det kan det faktiskt. Så snälla hjälp denna sjukdomen som heller inte så många vet om.

Skicka ett bidrag på 50 kr, 100 kr eller 200 kr till Galan genom att sms:a meddelandet CF 50, CF 100 eller CF 200 Till 72901. (glöm ej mellanslag mellan CF och beloppet)

Det är jättelätt och ni kommer göra mig och många andra väldigt glada och hjälpa de som lider av CF.

http://oliverochganget.blogg.se/2011/july/utkast-juli-18-2011.html

Tack på förhand!

puss&kram anna

KAOS

Kategori: Allmänt

Just nu hade det varit toppen om nån kunde berätta för mig hur man klonar sig eller hur man gör för att få lite fler timmar på ett dygn.

Japp det är lite kaos här nu som ni kanske märker. Jag har en "tenta" som ska va klar imorn och jag är inte klar med för fem öre, problemet är att vi inte fått några direkta direktiv på hur vi ska skriva och det va då själva f*n vad svårt det ska va när man faktiskt får bestämma lite själv! vi människor är hopplösa! japp där drog jag alla över en och samma kant med det får ni bara ta!
Sen är grejen att jag vill inte plugga eller jo men isåfall KÖRKORTSTEORI! blir galen, är redan nervös och det är flera dagar kvar:S:S:S:S:S:S

jag får helt enkelt lägga ner bloggandet för ikväll och fortsätta med tentan och så imorn kväll hoppas jag att den är klar så kan jag plugga teorin sen. Jag vill inte kugga:( har inte tid att kugga!!


Så nu va detta galna inlägg slut. Ha det bra gott folk!

Puss&kram anna

Vill förresten att det ska bli 8 okt fort nu så jag får träffa underbara människor<3

Lördag

Kategori: Allmänt

Nu va det ett tag sen men det är mycket nu.

Idag har jag hunnit med en promendag med Maria. Vi tog våra monster på en liten tur och tjöta, alltid trevligt. Fick också hemmagjort godis som jag redan hunnit smaka på...mums!! godaste jag ätit!

Nu tänkte jag softa lite i soffan till en film innan jag sätter igång med pluggandet. idag är det körkortsteori som gäller, uppskrivningen närmar sig nämligen:S


Puss&kram anna
Och en stooor kram till min lilla Alice som redan är 6 månader<3

Alex 22 år!

Kategori: Allmänt

Idag är det min underbara Alexandras födelsedag!!<3

Grattis gumman och hoppas du haft en toppendag!


träningsvärk!!!

Kategori: Allmänt

Shiit vilken dag det blev i slutet:P Jag har fortfarande sjuuk träningsvärk i kroppen sen i måndags och då speciellt i framsida lår och det blev ju inte bättre på sista lektionen när läraren sa åt oss att sätta oss på golvet och ställa oss upp och sätta oss ner osv hela tiden:P hur som helst hade jag ändå bokat ett pass på gymmet så fick la se det som en "uppvärmning":P

Efter skolan gick jag direkt till gymmet, var 45 min tidig så tog det lite lugnt men då kom jag på att det var IDAG och INTE imorn jag skulle betala för riskettan...shiiiiit! va bara att slänga sig på en spårvagn och springa (I GUMMISTÖVLAR OCH TRÄNINGSVÄRK!!) till körskolan, springa tillbaka till spårvagnen och skynda tillbaka till gymmet! där hade passet redan börjat så jag frågar en i personalen om det är ok att smyga in ändå:  "jaja det är inga problem, ta det bara försiktigt när du inte är uppvärmd" jag skrattar och svarar att jag är uppvärmd!:P

Sen blev det ett snabbesök på ica som inte blev så snabbt då jag ...ne mange "springer" på mig då jag gått förbi han:P så jag fick en shoppingkompis och även skjuts dom långa 200 m hem:P satt kvar och tjöta i han nya fina bil ett tag SEN va jag hemma:D

Nu softar jag i soffan och laddar inför veckan sista skoldag imorn:)


Detta gjorde vi förresten på bildlektionen idag:P




Puss&kram anna

Skola och Sinclairs

Kategori: Allmänt

Då vad det måndag och det betyder att det snart är fredag:P


Hade en heldag i skolan idag men det kändes det inte riktigt som. Introduktion första halvan och andra halvan hade vi drama och lek:D älskar dom lektionerna, grym lärare som man får så mycket roliga idéer och tankar från.

Ikväll var det dags för terminens första danspass! sjukt kul! Jossan (dansläraren) har höjt ribban rejält för oss och det vi ska jobba mycket på i höst är splithopp...:S ja hon vill ju inte att vi ska se graciösa ut iaf;P mina höfter är redan paj och blev ju inte bättre idag men det är de värt. Det är så roligt och jag kan inte annat än att ge allt och verkligen ta ut mig på dom här lektionerna:)


                                                                     Taggad för att snart sticka till Sinclairs!



Nu ska jag sova!

Puss&kram anna 

Emelie 22år!!

Kategori: Allmänt

IDAG FYLLER MIN UNDERBARA VÄN EMELIE 22ÅR!!!!!

GRATTIS GUMMAN OCH JAG HOPPAS ATT DU FÅTT EN BRA DAG<3






ITALIEN 2011

Kategori: Allmänt

Vi fick en toppenvecka i Italien. Inte ett moln på himlen och 30-40 grader varmt!

När vi landat tog vi en snabblunch innan vi gick och hämtade bilden vi hyrt för veckan. Fick en bättre bil en vi trodde, nästan ny men krockad ett antal gånger ändå:P vi lyckades undvika bucklor och olyckor vilket är bra gjort tycker jag om man tänker på hur italienare kör!

När vi hämtat ut bilen åkte vi in till Pisa och tornet som var ett måste. Efter det styrde vi bilen mot Florens där vi bokat hotell för natten (det enda hotellet vi hade bokat innan, där lärde vi oss en läxa! Kom ihåg: bestäm hela turen först och boka boende i förväg). I Florens blev det en snabbvisit då vi kom dit ganska sent så vi tog oss in till centrum och käka på kvällen. Dagen efter var det dags att röra på sig igen.



































Nästa stopp var Rimini! Vi bestämde oss för att ta en landsväg över bergen halva vägen istället för att bara åka motorväg. Blev ett stopp där det va fin utsikt och där det fanns en bar:P sen styrde vi åter igen mot Rimini där vi stannade i 2 nätter. Blev mycket sol och bad dom dagarna. I Italien är stränderna inte som här hemma. Dom "ägs" av olika människor som har placerat ut solstolar och parasoll på sina delar av stranden, längst upp har alla ställen barer m.m. Inte en enda liten meter var tom utan skulle man bada fick man ta en stol och parasoll, bra...om man inte behövde pröjsa för det!




































Blev ett stopp i Levanto.





Men vi hamna i Monterosso. Här spendera vi 2 nätter till. Mitt favvoställe! Underbart fint och mysigt och inga kilometerlånga stränder utan en mindre finare:)















































Sista dagen i Monterosso tog vi tåget och besökte en grannby. Tog 4 min dit med tåg och skulle tagit 40 min med bil! Bergen är höga här:P
Fick tipset om just denna by av hotellägaren det han dock glömde säga var att denna byn var byggd på höjden och att det var en sjuuuukt lång trappa upp!!!:P men men det va gött att gå NER sen:P





























På kvällen åkte vi mot Lucca som ligger nära Pisa. Hotellägaren rekomenderade en resturang där och ägaren kunde säkert hjälpa oss att hitta boende. Vi kom dit vid 22 och när vi sa att vi kom från Monterosso visste alla där vilka vi va haha:P Åt den godaste middagen på hela veckan och träffa den trevligaste italienaren på hela veckan dessutom. Han fixa boende och hjälpte oss att hitta vingårdar m.m.

00.30 kom vi fram till B&B som vi hade bokat, hon undrade vart vi hade varit:P men hon va så trevlig så. För att inte väcka de andra gästerna fick vi vårt egna lilla hus:D superfint och mysigt!


























Den näst trevligaste italienaren mötte vi på vingården. Blev köpt 3 flaskor vin och jag lyckades pruta!!!!;P stolt*













Blev ett sista dopp för killarna utanför Pisa, jag våga inte bada för vågorna var skyhöga! på bilderna ser dom skitsmå ut så dubbla dom lite!:P







Sen käka vi middag och drack vin innan vi åkte till flygplatsen och väntade på vårt tidiga flyg hem.






Puss&kram anna



Mer bilder

Kategori: Allmänt



































Bilder

Kategori: Allmänt

HEEEYYY I'M BACK!

Haft en grymt skön semester! men nu tänkte jag ta tag i det här och för att göra det lätt laddar jag upp lite bilder som jag inte lyckats få upp tidigare för min kamerasladd var försvunnen! den är nu åter funnen och vart tror ni den låg?? jo så fint så i kamerafodralet:P suck!!!