oliverochgänget

Julhelgen

Kategori:

Äntligen har jag lyckats fixa så jag kan blogga från Ipaden:P ...ja jag gav en till Martin i julklapp och ja jag använder den nog mest men men;)

Varit väldigt dålig på att uppdatera på senaste tiden men det har ju varit jul. Oliver och jag spenderade den i Mariestad, där har det varit en riktig jul med mycket snö:)) dagarna där gick rätt fort, dagarna innan jul blev det lite fler julklappsköp och fix med mor. Träffade även Julia, Per och deras underbara lilla Tor. Så go liten unge<3:) det får bli en tripp till Umeå mycket snart:)
På julafton kom tomten och alla barn skrek inkl. Oliver hahahaha;) Hugo blev skiträdd! Oliver blev jättearg på tomten och Alice börja gråta för oliver skällde;D men efter en stund lugnade alla ner sig och satt tysta och stilla som ljus:P
I mina julklappar gömde det sig en eltandborste, bokstöd, tofflor, hörlurar från Laila bagges Rock by Sweden, pengar och örhängen:)

Juldagen blev en liten slappisdag. Hann med en liten promenad med Amanda och snacka lite skit:)<3

På annandagen gick tåget till Göteborg kl. 8.30. Och jag hade ingen som helst lust att kliva på det... Men det blev en bra dag då vi firade jul med Martins familj. Fick pengar, strumpor och en skidresa:))


Nu är snart detta året slut och det blir 2013 istället. Hoppas på ett bra år då 13 är mitt turnummer;)

Bilder kommer. Puss&kram Anna!

LUCIA

Kategori: Allmänt

Idag har nog varit den bästa dagen den här månaden:)
 
Jag bestämde tidigare i veckan att Martin skulle va ledig...;) och så blev det=P
Eftersom vi inte kommer fira julafton ihop och då jag åker till M-stad på torsdag eller fredag nästa vecka tänkte jag att vi kunde ha en dag ihop när jag ändå var ledig.
 
Vi började dagen med att kika på Luciafirandet på tv och Oliver fick va tomtenisse, den hunden finner sig i nästan allt=P
Sedan hade vi planerat att ta med Oliver och åka till landet för att leka i snön och ha det gött. Vi fick med oss Syrran och barnen också vilket var kul! Köpte med oss korv, bröd och engångsgrill och jag fixade varm choklad. Blev massa spring för oliver, lite pulkaåkning för barnen - Oliver fick blir slädhund där ett tag=D och hugo testade sina längdskidor=) blev en supermysig och skön dag!
När vi kom hem lämnade vi oliver med ett gott tuggben och stack iväg till Liseberg igen jag och Martin. Åkte in redan vid kl 15 och gick därifrån vid 18. Skönt med lite folk och komma hem i tid=) köpte lite goa grejer och hade det mysigt.
 
Nu har jag försökt slå in Olivers födelsedagspresenter då mitt lilla hjärta fyller år imorn^^. Men då vi fortfarande itne har några dörrar i lägenheten då dom är på lackning så är det svårt att inte ha honom närvarande.. ;)
 
God natt alla!
Puss&kram anna
 
 
 
 
 
 
 

12-12-12

Kategori: Allmänt

Historiskt datum igår som gör att många blir lite crazy. Ja sådär crazy att dom går och gifter sig och sånt...=P nu tror ni att jag kommer säga att jag gjorde det va;P haha men nix! jag vill allt ha ett "eget" datum som inte halva jordens befolkning valt. Men lite coolt är det för ett sådant datum kommer man ju inte uppleva igen. 01-01-01 till 12-12-12 har vi haft nu men nått 13-13-13 blir det ju aldrig.
 
I helgen som var kom min mor och far ner till götet. Tanken var att de skulle komma redan på fredagen men pga snöovädret så kunde de inte komma förrän på lördagen. Så på lördagkväll så möttes hela familjen upp på Liseberg=) mysigt men sjuuuuukt kallt! det var riktigt mycket folk också och det fick vi bekräftat idag när vi fick veta att det varit ca 41 000 besökare där på lördagen!!! helt sjukt!
Mamma hade med sig alla mina 3 beställningar från mormor:P en SUPERFIN pippitröja till Oliver, dyna till hallen och överkast=) hon är helt otrolig min kära mormor!
 
Igår då så var jag ledig. Bokade in en tvätt tid och hade tänkt städa heela lägenheten, MEN jag hann bara med sovrummet! jag dammade överallt och gjorde t o m rent persiennerna!!  ja så rent är det iaf men resten av lägenheten får vi väl ta i helgen då..
 
 
Puss&kram anna
 

RESULTAT av FF

Kategori: 0

Fitnessfighten är över för denna gången! 30 dagar har gått!!

Är så sjukt stolt att jag klarat detta!
Visst har det inte blivit träning EXAKT varje dag, först va jag sjuk och ibland hinner man bara inte. Men så många dagar har det inte blivit utan träning. Maten har fungerat bra! Visst i m-stad delade vi på en lussekatt och det fick bli vanlig pasta i två dagar men inte så illa.

Vi har inte rört en enda pepparkaka vi haft hemma och bakat och julgodiset vi bakat smakade vi först idag:) konstig känsla när man stoppa i sig en godis, lite dåligt samvete men samtidigt va man nöjd med en liten bit bara:)
Idag "firade" vi med tacobuffe på tildas. Vi kände att det va lite nyttigt iaf:)
Jo i fredags var vi på julbord men vad ska man göra. Det va iaf i slutet och det är bara jul en gång om året:)

Är nöjd med resultaten iaf!:) blir inga bilder, dom behåller jag för mig själv;)

Lår: -2,5 cm på varje ben
Midja: -2,5 cm
Mage (kärlekshandtagen;P): -5 cm
Vikt: -3,6kg


Puss&kram Anna

December

Kategori: Cystiskt Fibros

Tjo!

Äntligen är december här och snön! Härlig känsla! Dock slutar ju Göteborgs kollektivtrafik fungera då men "peppar peppar, ta i trä" sitter jag på bussen just nu och den är inte sen!
Jag får nämligen inte bli sen! Vart jag är på väg kanske jag berättar en annan dag, får se:)

Igår bakade vi pepparkakor hemma. Första gången jag gjort degen själv och den blev kanon:) så nu luktar det pepparkakor i hela lägenheten:)

Imorgon är sista dagen med FF (Fitnessfighten Emelie;P). Måste erkänna att sista veckan gått sådär. Träningen har jag hållit fast vid, men maten har vi slarvat med. Inte att vi ätit onyttigt utan att vi slarvat med antal måltider. Ska hur som helst bli intressant att mäta sig imorn igen!
På kvällen imorn ska vi fira med att käka tacobuffe på Tildas! Vi bestämde det förra veckan, bättre än att fira med en pizza;) för nu ska vi ju fortsätta med träning och tänka oss för mer med maten men såklart kunna unna oss saker.

Ha en bra dag!
Puss&kram Anna

CF

Kategori: Cystiskt Fibros

Armbandet jag kommer bära varje dag så att så många som möjligt lägger märke till det och blir medvetna om Cystisk Fibros. <3