oliverochgänget

Didriksons

Kategori: Allmänt

Tjoo på er!

idag va det en rätt kort dag i skolan igen. Innan skolan tog jag en snabbis på stan för att hitta "min" Didrikson jacka jag ska ha i år. Var alldeles för sent ute förra året för dom går åt som smör. Men jag hitta ingen bra i stan så efter skolan och gymmet besökte vi Maria på XXL:) Jag hade tänkt köpa en på barnavdelningen då dom inte e så långa där (eftersom jag inte heller e så lång:P) men stl 140 va det minsta och jag hade nog iaf behövt 152;P. ibland e det bra å va liten, dom e ju billigare på barnavdelningen med MEN när jag skulle visa Martin hur långa vuxenstorlekarna var så upptäckte jag att det va dom inte alls:P utan istället perfekta!:P så en sån följde äntligen med mig hem! blev bara lite tommare i plånboken än som va tänkt men den kommer jag kunna ha ett bra tag!


Imorn är det fredag! får se om det blir utång, vad har hänt?? 3 helgen i rad blir det då:S:P Elina fråga om jag ville komma hem till henne på lördag med och träffa lite folk och ha det gött så det lutar mot det också:)


Nu ska jag snart sova tror jag, har sovit skitdåligt denna veckan, vet inte alls vad det beror på. kanske på nått som stört mig i ett par dagar.... eller fullmånen???:S


Puss&kram anna

Go helg och lite vardag

Kategori: Allmänt

Tjoo på er!!

Haft en sjukt roligt helg! bästa på länge!!

Åkte hem till m-stad igen i fredags för att träffa min brudar på lördagen. Blev en toppenkväll som startade med bowling (som gick skit för min del:P) käk och sedan utgång!
tack tjejer för en superbra kväll!<3 (bilder kommer)


Igår kväll åkte jag och martin och hämta mitt körkort! äntligen kan jag lägga undan mitt pass! efter det va tanken att vi skulle åka och springa (jag skulle gå med oliver:P) i en större skog här i närheten. Men när vi va framme kom vi på att den där jäkla älgjakten dragit igång nu! och då vågar inte jag gå där och va rädd för att bli skjuten eller jagad av en vettskrämd älg! så vi åkte hemåt igen men jag ville ändå ut och röra på mig nu när jag hade snörat på mig dojjorna så jag ringde Maria så tog vi en promenad med vovvarna:)



Idag blir det veterinären med Oliver så vi äntligen kan få reda på varför han kliar sig så och sen blir det tacobuffé på Tildas med Anja! mums!!!


Puss&kram

KÖRKORT!!!

Kategori: Allmänt


Igår satte jag mig på tåget hem till m-stad på morgonen för idag var det dags! Uppkörnignen!!! och fatta!


JAG HAR KÖRKORT!!!


Fast om jag ska va ärlig så har jag nog inte fattat det riktigt än, men nästa vecka när jag får kortet i handen kommer jag nog förstå att jag äntligen har fixat det! Nu gäller det "bara" att köra lugnt under prövotiden...shit ska man behöva va orolig för det nu då:P


Men men borde kanske beställa en Corvette Stingray -69 nu då;P

Nervös och trött anna på tåget:)



Puss&kram anna-du vet hon som fixat körkort;)

överraskningsfest!!

Kategori: Allmänt

Igår var det överraskningfest för Månsson som fyller 25 år idag!!

Blev en så sjukt lyckad kväll bra planerad av bästaste Jannike och Månsson blev minst sagt överraskad!
En mycket händelserik kväll som blev senare än planerad:P nu kan jag bocka av "dansa bugg med en mc snubbe" från livets måsten listan:P att jag klara det utan några benbrott är ett under. Att bugga i högklackat på ett blött, slirigt golv är INTE att rekommendera:P



























Puss&kram anna