oliverochgänget

Tillbax:)

Kategori: Allmänt

Hej igen!
ja jag vet, har varit usel på att uppdatera i helgen men jag har faktiskt haft annat för mig och inte speciellt mycket lust heller:P

Åkte med bror hem till Mariestad i fredags, blev en liten promenix när vi kom fram och sen bara mys jag, pappa och oliver.
Lördagen börja rätt lugnt. Sen kom Amanda förbi en sväng:) alltid lika härligt att träffa henne:) blev tjöt och promenad.
På kvällen kom farmor och mormor förbi och mamma hade gjort god mat:) kolla även lite på eurovison fast jag inte hade tänkt det men låten som vann va väl ok, fast frankrike va såå sjukt bra:D kanske ingen schlagerlåt (fast det e typ inga längre) men den kommer gå het på min ipod iallafall:D mamma och jag hejja annars på danmark.
På söndag fira jag såklart min underbara mamma, fick en liten present och ett kort. Sen va det dags att åka hem igen på eftermiddagen:(

Nu är nästa helg bestämd, martin och jag hade lyckats dubbelboka oss på lördag. Sen visa det sig att martin t o m lyckats trippelboka sig:S men nu e det bestämt, blir ingen danmarksresa (får bli en annan helg) utan det blir stcc för han på dagen och sen Green Day på kvällen, blir nog kanon tror jag:) gött gäng som vi ska gå så det blir nog bra:D


Nu ska jag nana (och ta hand om min vovve som gör massa hyss idag)...hahaha ja nu briljera han med en kullebytta:D...

Just det! jag hämta mina glasögon idag:D, ett par vanliga och ett par solisar med styrka, shit vad jag älskar solisarna:D att man ska se så bra???:D MED SOLISAR??:D dom kommer jag leva i.


Natti Natti!
Puss&kram anna

OLIVER<3

Kategori: Allmänt

Har jag sagt vilken underbar hund jag har???

Har precis varit ute på en promenad och träffa en annan hundägare som sa "åh vilken söt, ni kommer verkligen få en fin hund när han e stor!" inte för att skryta på nått sätt men ända sen vi skaffa vårat lilla hjärta så nästan någon varje gång vi varit ute kommit fram och sagt hur fin och söt han e och det ÄR han verkligen:)
Han e så otroligt FIN!
Visst alla valpar e söta men det e verkligen nått speciellt med den här lilla varelsen asså:D Jag tror faktiskt inte alla säger att han e söt bara för att...:)

Jag har alltid varit svag för mörka ögon...nu har jag fått dom;) titta bara in i hans:D man smälter ju som smör i solsken:D


(förresten gick körlektionen rätt okej, eller han sa i slutet att han tycker det går bra iaf:D)

Puss&kram anna




så liten:)




Plutten

Lektion nr 2

Kategori: Allmänt

Tjofräs!

Japp jag lever, körläraren också och bilen är hel...härligt va?:D

Dessutom ska jag strax iväg för ytterligare en lektion...ja han tyckte att jag behövde några lektioner, jag själv tyckte jag var redo för uppkörning direkt. Eller ne inte riktigt då, det gick hyffsat igår, lyckades såklart slänga ur mig 2 "blondin" kommentarer (ta inte illa upp emelie, vi vet ju att du måste va brunett egentligen;)) men har ju beställt tid hos frisören för att bli lite mer åt det blonda hållet så det är väl sånt som kommer med:P

Imorgon bär det av hem till mariestad<3 får lifta med bror också så det blir bra:) hade tänkt åka tåg med lillen men åker gärna bil för då sparar jag lite money:) så faster Carina har du inget för dig får du komma förbi för du har ju inte träffat min lilla sötnos:D (vet att du kanske läser detta;P)

Ne nu ska jag samla mig och skrämma iväg alla bilar från vägarna så ska jag ge mig iväg.

Ha det fint!
Puss&kram anna

Solig Onsdag:)

Kategori: Allmänt

Hej igen!

Ja då har vi äntligen sett Avatar som det har varit så mycket prat om. När den först kom tyckte jag den verka rätt fjantig men sen när alla sa att den va så bra så tänkte jag att okej jag kan väl ge den en chans. Så i måndags gick jag och min älskling på bio för att se den i 3D. HERREJÖSSES! vad bra den vaaa! sjukt bra faktiskt. Alltså det va en så sjukt FIN film..jag vill också bo i "Pandora":)
Absolut värd och se!!! (men passa på innan den slutar gå på bio för 3D gör den så mycket fräckare)


Igår då va det valpkurs igen. Gick ganska bra faktiskt, men jösses vad mycket det är att tänka på, så mycket att lära honom. Får nog välja ut några saker vi jobbar med ett tag för det funkar inte att fösöka lära honom allt just nu.
Efter kursen åkte vi till svärföräldrarna och käka. Gött för vi hade själva glömt att ta upp nån mat så vi tacka gärna JA när dom fråga.

Sen hann vi precis hem till desperate housewifes, riktigt spännande just nu men jag tänker faktiskt inte fuska och gå in på nätet och kolla nästa avsnitt utan jag tänker faktiskt vänta till nästa tisdag:) Annars tappar ju min tisdag sin mening liksom:P


Jahapp om en timme e det bara till att sätta sig på den där jäkla bussen och åka till jobbet, hade gärna varit hemma idag för jag e sjukt nervös:P ...ja hallå jag har ju min första körlektion idag efter jobbet!:/  jaja när klockan är 18.00 idag kommer jag vara lycklig;P bara hålla ut tills dess.


Ha en härlig, SOLIG dag allihop!
Puss&kram anna

4 år tillsammans<3

Kategori: Allmänt

Idag 24 Maj är det 4 år sen jag och min Martin blev tillsammans<3
Shit vad fort det har gått men om jag tänker efter har vi gjort sjukt mycket också:)
Såklart har det hänt både bra och dåliga saker men vi har lyckats ta oss igenom allt, det är riktig kärlek<3

Tack älskling för att du har stått ut med mig såhär länge:D

Jag älskar dig så mycket!


                                                                                  













Underbara helg<3

Kategori: Allmänt

Sicken go helg jag haft!:)

I fredags kom Martin och hämta mig på jobbet så åkte vi hem och gjorde i ordning oss för att sedan dra till Jannike och månsson för en grillkväll. Med go mat och goa människor blev det en toppenkväll, icke att förglömma åt vi den godaste guacamolen som Chris från USA hade gjort:) Kom hem typ 01.00 och jösses vad konstigt det va att inte ha nån Oliver hemma:( han fick sova över hos farmor och farfar.

På lördag kom svärmor och Oliver och hämta oss för att sedan åka tillbaka hem till Kung sverres. Därifrån tog vi en promenix ner till Eriksberg där svärföräldrarnas vänner och svärfar redan va, dom hade kört dit en lastbil så man fick lite skugga och musik:) Där satt vi och titta på hela gbgvarvet. Hejja på alla duktiga som sprang medan vi själva grilla, drack och hade det gött;P
Efter det tog Martin, jag och Oliver bussen hem igen (plutten e så duktig på bussen:)) fick bli en kall dusch för lillen som var helt slut, sen kom Mange och Thörngren, så blev det lite groggar och dans haha och kvällen sluta på kärrakrogen där det blev sjukt mycket skratt hahaha;)
Vid halv 3 träffa vi en väktare påväg hem som vi tjöta med i en timme tror jag, han visa sin belgiska vallhund han hade med sig, har nog aldrig varit så rädd för en hund haha, eftersom han jobbade just då va han på sin vakt och jag stod närmast så det va mig han skällde på:P men väktaren berätta att om han inte hade varit i tjänst hade hunden varit hur gosig som helst:)
Kanske ett blivande yrke för Oliver;)

Idag har det blivit en sväng till Plantagen och djuraffären, blev blommor och lite fint och nytt foder till Oliver:)
Sen svängde vi förbi svärföräldrarna och det sluta med käk och Martins mormor och morfar...gott:)

Nu kom kinamaten och killarna hem..Ha de gött!
Puss&kram anna


Helgen i bilder:)


                                                                   


                                                                                  














Full rulle:)

Kategori: Allmänt

Halloj!

Igår va det min härliga lediga dag, tyvärr hade jag huvudvärk typ hela dagen:/ men men, syrran, Hugo och mormor kom förbi. Blev en fika och sedan IKEA. Inget shoppat för min del, shoppat tillräckligt denna månad så får vänta till löning.
Lite senare skjutsa dom hem mig igen så tog jag ut min älskade puppy på en promenad, jösses vad varmt det va! men nu har jag äntligen invigt mina nya sandalen jag köpte när det va snö ute;P och nu ni.....gissa vart vi gick??...jo äntligen har anna skrivit in sig på körskolan:P så på onsdag eftermiddag vill jag att alla håller sig inne!!:D

Kvällen igår blev jättehärlig! Månsson, Jannike och Håkan kom förbi så grilla vi här i kärra...mums! efter det drog vi alla ut till Frölunda för det va onsdagsträff (bilträff:P). Jag, Oliver och Jannike åkte väl mest med för att äta glass:P


Jobbet gick bra idag, hade en riktigt skön utflyckt med barnen idag:P och från det att jag kom hem har jag hållit igång! blev så sugen på att fixa lite hemma så jag tog tag i det gamla fönstret som vi haft jättelänge som ska bli en ram och börja slipa, sen stack vi iväg och köpte färg så nu e det målat:D nu ska jag bara beställa kort som ska sitta i och även till andra ramar som ska upp:) roligare att ha saker att göra än att sätta sig i soffan när man kommer hem:)


Imorn efter jobber blir det grillfest i Mölndal...och Oliver kommer få en härlig dag med "farfar" på landet:)

Ha det bra!

Puss&kram anna

LEDIG!

Kategori: Allmänt

Efter en härlig dag kom en hemsk dag!

Igår jobba jag 07.30-15.30....hemskt va det! gick upp klockan 6 men jag vakna f*n aldrig, jobbet va jättesegt! sen hem för valpkurs som gick bra men hade en fruktansvärd huvudvärk som höll i sig hela kvällen:(
men men Oliver var riktigt duktig och efter kursen gick vi in mot backaplan (Oliver bajsa mitt på vägen:P) för att åka buss hem. Det var första gången för Oliver och han va såååå duktig:)

Idag är jag iaf LEDIG, passa perfekt idag efter en sån dag igår! Vakna vid 9 sen har jag fixat lite här hemma för syrran, Hugo och mormor är på väg hit. Så idag blir det en heldag med dom, blir nog en sväng till IKEA bl a.
Nu ska jag göra mig i ordning, hmmm vad ska man ha på sig, e ju riktigt härligt väder idag:D:D:D

Ha en toppendag!

Puss&kram anna

                                           Oliver är riktigt mysig idag, ska ligga så nära det går:)

Härlig dag!

Kategori: Allmänt

Tjo frääs!

Blev som jag hoppades idag, börja 8.00 och gick hem kl 14:) så härligt när man inte alls är van vid att komma hem lite tidigare!
Kom hem vid 15 och varvade ner lite, ringde blå stjärnan för att få svar på lite frågor...hade jag hoppats på men hon i telefonen va inte alls trevlig och nu väntar vi på samtal från veterinären som hade hand om Oliver, bättre så. Måste bara skriva en kom ihåg lapp till Martin nu så han vet vad han ska fråga;)

Ringde även Olivers uppfödare...äntligen, skulle gjort det för längesen. Jättetrevlig kvinna men tyvärr hade hon inga bilder på han när han va valp:( Fick även reda på att han inte alls har tibetansk spets i sig...eller hon nämde inte det iaf, utan japanese chin, dom två raserna är väl ganska lika (tror jag) men ändå.
Ska iallafall hålla kontakten med henne nu och skicka lite bilder på han nu:)

Vid halv 7 stack Martin på innebandy och jag hade ingen energi till nått men gick ner för att kolla tvättid och sån tur hade jag att jag fick en annans tid...mycket snällt. Så upp hämta tvätt och ner igen sen upp igen och börja baka hallonmuffins! japp där kom energin plötsligt!
Fixa tvätt igen och sen ut och träna Oliver lite, kurs imorn igen ju;) sen en kort promenad och då kom husse:)


Nu sitter vi i soffan och Oliver nosar för fullt på våran vardagsrumsmatta (ryamatta) som jag tagit fram igen, finns säker massa bös där i:P

Sov så gott så hörs vi!

Puss&kram anna




                                                                     Då va man igång:)   
                                   



Oliver va självklart med:)



mmm...



ska gärna vara så nära det bara går även när matte diskar:)



Tripp till Habo!

Kategori: Allmänt

Go kväll!

Kvällen igår va jättetrevlig, missa dock att ta kort men men:) god mat, den goaste grillningen i år tror jag:) senare tog vi en promenad med lillen å jösses vilken energikick han fick. Freddan och Maria fick ett riktigt träningspass:)

Idag efter lunch åkte vi till Habo för att hälsa på min faster Monica, hennes man Ingvar och ALLA hundar.
Hon har schnauzerkennel och har 6 hundar (tror jag) alla inte schnauzer faktiskt:) men just nu har dom även 6 veckor gamla valpar<3 såååå söta! hade gärna tagit med en hem:P men får räcka med en hund just nu haha...(tyckte Martin;P)

Oliver blev helt förskräckt när vi kom fram, massa hundar som stod och skällde, dom undra såklart vem han va men stackarn blev jätterädd:P men efter att ha myst lite med valparna och börjat busa med en 4 månader gammal schanuzerhane så släppte det:) dom sprang runt och busa ett bra tag, kan va därför han ligger helt utslagen i soffan nu:P

Imorgon är det jobb igen, inte alls sugen men chefen sa att jag nog kunde sluta tidigare så det hoppas jag på. Funderar även på att ta ledigt på onsdag då mormor kommer ner. Får se hur det blir med det..


                                                                            Så fina!






Puss&kram anna

Lördag!

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan med Oliver i knät, kan det bli mysigare?:)

Nu har mamma och pappa varit här och tittat på köket och fikat, även tittat på filmen från i torsdags:D
Mamma hitta en hotellpremie från coop som jag hade tänkt slänga så nu har vi suttit och tittat när vi ska unna oss det:) funderar på en helg i halmstad i sommar:)

Ska nog ringa min frisör på måndag...e sååå sjukt sugen på ljusare hår nu. Har aldrig varit direkt ljus i håret men man måste ju testa:P så vi får se hur det blir:)

Ikväll blir det middag här med Maria och Freddan, superkul, har inte träffat dom på evigheter:) blir lite grillning
idag igen:)

Nu kommer bilder på köket:) lite detaljer kvar som bild över fläkten och spotlights under skåpen m.m






                                                  

              
  








Och lite bilder på kortet/presentasken till syrran:)




 





Puss&kram anna

Två lediga dagar:)

Kategori: Allmänt

Då va det lördag, härligt, för det känns som söndag:P

Har haft två härliga, lediga dagar:)
I torsdags åkte hela familjen till Åby travbana för pappa skulle prova att köra:) videokameran var fixad så allt e dokumenterat haha. Först alla kläder, hjälm och glasögon på sen va det dags att köra på banan. (Hugo tror att alla kuskar i travtidningen och speciellt dom med hjälm nu är "morfar" hahaha)
Efter det roliga stanna vi kvar hela kvällen för det va ju v75 senare, killarna gick back medan vi tjejer gick plus;)

Igår åkte jag och martin in till stan rätt tidigt, skulle in till specsavers för att välja ut nya glasögon och ett par solisar. Var även och bytte min väska, tycker det e lite dåligt att den börja gå sönder efter 1 månad, men det va inga problem, fick en ny direkt...sånt tycker jag om, inget tjöt:)
Efter det åkte vi in till Haga där vi luncha med mor, far, Jenny och Hugo. Såg ett hundcafe där också, får vi testa nångång:)

På eftermiddagen börja jag känna mig lite dålig, hade litelite feber så la mig en timme sen va det bättre, så pass att vi drog till Floda och grilla iaf:) mmm..

Ligger i sängen och skriver och nu kom lilla tötisen och ville ju också upp såklart så nu ligger han här bredvid<3 vår säng e så hög så han kan inte komma upp själv...än:P

Jopp, idag kommer mor och far förbi en stund för att titta på vårt sjukt snygga kök..ojj kanske borde lägga upp lite bilder nu vet att vissa e nyfikna:) gör det senare då:) nu måste jag städa;)



Puss&kram anna



Dessa blev det



                                       



 

4 Dagars ledigt!

Kategori: Allmänt

Halloj!

Några av er vet att Oliver va dåligt här ett tag men nu verkar det gå åt rätt håll, har inte kräkts på 3 dagar:)

Idag jobbade jag 12-17 och Martin va ledig så vi hade sovmorgon men tro det eller ej, halv 8 va vi uppe! HELT SJUKT jag vet! kände att jag kunde gå upp för jag får ju sova imorn;) Nu e det ledigt i FYRA dagar! UNDERBART!

Imorgon blir det kul för då kommer mamma och pappa ner, pappa ska ska bli travkusk för en liten stund haha. Det va hans födelsedagspresent från oss i familjen i år:) ska bi såå kul att se, har även fixat en videokamera så jag kan filma allt ordentligt, ett minne vi inte får glömma:D
Resten av helgen blir väl att spendera lite med familjen, ska in till stan på fredag och kolla glasögon hade jag tänkt.

Igår va det ju valpkurs igen, så roligt och igår va Martin med också. Men asså herregud, Oliver va minst lugn igen:P och inte alls intresserad av matte och husse, allt annat va sååå mycket roligare:P så det får bli att träna mycket hemma:P (just nu ligger han i soffan och tuggar på sin gris:) han älskar den verkligen alex så tack igen säger han:D)

Just det! Oliver fick sitt fina halsband på posten igår:D sååå fint...och grönt;) (undrar vem som kan ha valt designen???:P) egentligen lite lite litet runt huvudet men det fixa jag, dessutom kommer jag nog beställa ett till start:P dom e så fina och roliga!


Tänkte försöka ladda upp lite bilder från dom senaste dagarna, får se hur långt jag kommer:)

Ha en fin kväll!
Puss&kram anna









SMUTSIG Oliver väljer leksak:) ska även lära honom städa sina leksaker hade jag tänkt:P

VIKTIG INFO!

Kategori: Allmänt

Hur har jag missat detta????

Sex and the city 2 kommer på bio 27 maj antagligen! att jag inte hört detta förrän nu, e ju snart ju! fast det positiva är ju att jag slipper vänta länge:P


Nu är jag hemma i götet igen, hade en underbart glad hund som överöste mig med pussar när jag kom hem:) Nu leker han för fullt med sina nya leksak jag fick av alex, en gris som grymtar haha, skönare ljud än pipleksakerna iaf;P

Två dagars jobb denna vecka:P GÖTT!

Puss&kram anna

En dag extra:)

Kategori: Allmänt

Hej hopp!

Så härligt med långhelg! Hade först tänkt ta ett tidigare tåg hem idag men varför ska jag stressa på min lediga dag?? så nu har jag beställt tågbiljett till kl 18:)

Mamma och jag var i skövde idag igen för att jag skulle kolla synen och fixa nya glasögon. Synen kolla jag men några glasögon blev det inte:P ska kolla mer i götet för dom sa att de nog har större utbud där. Hittade nämligen ett par solglasögon jag ska få styrka i men dom va slut där.
Vi blev ju klara rätt tidigt så vi passa på att kika i några affärer och såklart lyckas jag hitta ett och annat:P även lite saker hemma i Mariestad sen med haha. ojoj var det löning snart eller??:P

Har käkat god husmanskost hos mormor också, gör ju inte ofta sån mat hemma så man får passa på:P

Borde nog gå och packa klart nu så vi hörs!

Puss&kram anna

Go' morron!

Kategori: Allmänt

Klockan är 12.15 och jag har inte gjort mig i ordning än...hääärligt, det är såhär en riktig söndag ska va:D

Har käkat frulle och tittat på tv, bl a nyhetsmorgon för det handlade om hundar och även Summerland, supermysig gammal serie. Funderade på hur jag skulle se ut i längre hår med ljusa slingor(??) nångång kanske man borde testa för skoj skull:P är inte så feg när det gäller hår, har haft dom flesta frisyrer tror jag:P


Oj nu kom jag av mig, hittade min mapp med gamla kort på pappas dator och fick se alla Rhodos kort, så nu ska jag leta resa till i höst! nån som e sugen att hänga på??:)

...Ne nu fick jag annat att göra, hörs senare:)

Puss&kram anna

M-stad!

Kategori: Allmänt

Jahapp då kanske man borde komma igång med det här nu då:P

För det första...GRATTIS syrran och ando på födelsedagen!!

Igår efter jobbet blev det att sätta sig direkt på tåget mot Mariestad<3 en glad överraskning var att jag träffa en gammal vän på perongen så det blev en trevlig resa hem,...MEN såklart ska tågen alltid krångla se blev ju stående i Herrljunga i minst 40min. Väldigt härligt att man kunde prata av sig sin ilska med nån annan som kände precis likadant då:P
Tillslut kom vi i alla fall fram och kvällen bestod av tvmys.

Idag (lördag) var det äntligen dags att träffa girlsen igen:) hade bestämt träff i skövde vid 12. Fick lite försenade födelsedagpresenter, två av dom kommer Oliver att älska:P sen tog vi en shoppingtur, mycket bra fynd gjorde jag;) blev en go lunch och en blowlingmatch med:)
Jättehärlig dag med mina favorittjejer och nu har vi även bestämt ett nytt datum ganska snart som kommer bli i gbg denna gången.

Imorgon ska jag åka och träffa farmor en sväng sen får jag se vad som händer mer, åker inte hem förrän på måndag eftermiddag så inget stressande imorn inte:)

Puss&kram anna

20 Mars - så underbar dag!

Kategori: Allmänt

20 Mars var en lördag men inte vilken som helst:)..ne jag får börja från början.

Det första jag borde säga för dom som inte känner mig är att jag ÄLSKAR djur och kommer alltid att göra, speciellt hundar men har aldrig haft någon utan det fick jag skaffa när jag flyttat sa alltid mamma och pappa:P (nog många som känner igen det) Jag och min sambo har pratat om det men bestämt att vi ändå ska vänta några år, ändå en stor grej!

Den 11 mars var en torsdag och Martin hade åkt till fjällen så jag var ensam, mor och far skulle komma ner på helgen för jag fyllde år men oj så ensamt det va:P
Av någon anledning logga jag in på blocket för kika lite, uttråkad som jag var. Hade nog inte varit inne där på månader, för att kolla på hundar iaf. Klicka i HUND och GÖTEBORG och "klick"
DÄR, där mitt framför mig, andra annonsen, där va han:D
En blandis (cavalier, cocker, tibetansk spaniel) som hette Oliver. Cavalier har jag fastnat för och var mest inne på att skaffa en sån ras.

Jag ringde Martin och berätta sen skicka jag iväg ett mejl, nått sånt har jag aldrig gjort!
Gick hela fredagen med pirr i magen:) kom hem och såg ett mejl. Han var såld:(
Oj så ledsen jag blev kunde inte släppa han fast folk försökte hitta andra åt mig, men jag skulle ju inte ha hund nu utan just bara han isf.

Sen en vecka senare på torsdagen hade jag fått ett mejl, ang oliver stod det, shit hjärtat stanna tror jag:P
Kvinnan i familjen hade märkt att hon va allergisk, hallå nu e det ju ödet! jag ska ju bara ha han! jag skicka direkt tillbaka och bestämde träff på lördagmorgon, tyvärr skulle en kolla på fredag så han kunde varit borta.
Men nej vi fick åka dit:) när vi kom va dom ute och gick och när han fick syn på oss sprang han mot oss och jag börja nästan lipa! haha
Vi va där i 3 timmar innan jag kunde bestämma mig, var så nervös, herregud det är ändå nått vi kommer ha i typ 13 år!

Men efter 3 timmar satt vi i bilen alla 3:)

Nu har vi haft honom i 1 ½ månad typ och vi har verkligen inte ångrat oss, jag menar hur skulle man kunna det med en sån här sötnos...<3





Bilden som låg ute på blocket




Puss&kram anna

ÄNTLIGEN IGÅNG!

Kategori: Allmänt

Hallå!

Tanken från början var att jag skulle startat denna bloggen för mer än 1 månad sen men jag va helt enkelt inte så teknisk:P
Så idag tog jag tag i det!....jag sms:a Emelie såklart:P bad henne logga in och fixa det som skulle fixas och nu e jag i ordning haha. Tack darling<3


Jo som sagt jag fick idén att börja blogga för nästan 1 månad sen för det var då jag kände jag fick nått att skriva om, den dagen det kom hem en liten krabat till oss:)

puss&kram anna