oliverochgänget

Duktig!

Kategori:

Idag ringde klockan 05.45. Kom upp ca 20 min senare:p åt frukost, tog på mig träningskläder och stack till gymmet! Idag stod Bodypump på schemat 7.30-8.30 och skolan börja 9.00. Känner mig grymt duktig måste jag säga^^.

Skolan sen va väl inte så rolig men kom iväg tidigare så jag hann springa en vända på stan, dock hitta har bara en sak och det va strumpbyxor...

Ja ikväll är det dags för julbord med Martins jobb. Kommer bli att vi fuskar lite men så får det bli. Ska iaf bara dricka sodavatten så fuskandet blir på maten:)

Imorgon ska vi barnvakt åt småttingarna i Floda<3 blir mys.
Alice ringde igår och precis innan fick jag reda på att hon hade klättrat upp på det lilla bordet i lekrummet, öppnat fönstret (som bara går att öppna nån centimeter så va lugna!;P) och ropat NANNA som då betyder Anna, haha då blev jag lite varm i hjärtat^^.
Dock kommer hon nog inte skrika av glädje imorgon när mamma och pappa lämnar henne och bara vi är kvar men men:)

Puss&kram Anna

Ledig???

Kategori:

Idag har jag varit ledig men det kan jag inte påstå att jag känt. Istället har jag känt mig stressad hela dagen men nu är jag på väg in till stan för att äntligen träffa mina goingar (gamla basgrupp 6:P). Första gången på hela hösten vi lyckats få bokat en dag då alla kan!

Hur som helst imorse ställde jag klockan på 9 för jag kände att jag behövde sova ut. Upp käka frukost och ut med oliver. Sen vid 11.30 va det dags för ett pass på gymmet!
Tog sedan en snabbis till ÖB och rusta som låg bredvid för att göra mer julinköp:P idag blev det bland annat en röd pläd och en balkonggirlang som jag velat ha i typ 4 år så äntligen fick jag köpt en.
Sen va det att skynda sig hem och käka, ut med oliver, göra sig i ordning och nu sitter jag här. Inte hunnit ens hälften vad jag skulle gjort men men...

Ha en mysig kväll!
Puss&kram Anna

Slut på energi

Kategori:

Sitter nu äntligen på bussen på väg hem igen. Varit en heldag i skolan och den har varit hur seg som helst... Varit helt slut, men det va jag inte ensam om. Att ha en heldag lektioner dagen efter en tenta e tufft:)

Passet igår gick inte heller bra. Hur gärna min hjärna ville ta i så klarade inte kroppen av det, jätte irriterande:P
Men idag är det MRL som gäller och idag har jag min goa Carro med mig^^.

Sen har jag tänkt fixa lite mer julkänsla hemma ikväll... Om jag orkar:P

Puss&kram Anna

Tenta klar=shopping

Kategori:

Tentan är gjord och nu är det bara att släppa det tills resultaten kommer för nu kan jag inte göra mer. Gjorde så gott jag kunde men denna gången blir det inte alla rätt, är osäker om jag ens blir godkänd, beror på hur petiga dom är. men som sagt det är bara att släppa för tillfället.

Efteråt tog jag och Lina en sväng på stan för lite shopping. Det va vi nämligen värda:) jag var ute efter en klänning till julbordet på fredag och som man även kan ha på jul och nyår. Jag fick köpt två! Helt olika så nu är det bara att bestämma när jag ska ha vilken:P

Nu ska jag hem och käka, slarvat med maten idag och träningen i två dagar så jag måste skärpa mig nu men blir så när tentan kommer i vägen. Ska åka iväg på ett Zumbapass sen iaf!

Puss&kram Anna

Ny vecka!

Kategori:

Appen har strulat så mina inlägg har inte kommit upp...

Ny vecka och jag försökte börja den bra med en lite mysig frukost efter 30 min snoozande!
Imorn har jag salstenta igen... Förra gick ju så sjukt bra men denna är jag glad om jag bara når Godkänt gränsen.
Men bra saker händer i veckan med:) på torsdag är det after school med goingarna äntligen! Dock blir det vatten för mig. Sen på fredag är det dax för julbord och på lördag ska vi va barnvakt åt mina älsklingar i Floda!

Såklart är det också ett gympass varje dag också och tro det eller ej men jag har bokat in ett pass på fredag morgon innan skolan!!! Bara för att jag inte kommer hinna träna efter skolan:P vet inte vad som har hänt..

Idag är det bara 10 dagar kvar på FF! Igår mätte jag och vägde mig igen men jag avslöjar inte några resultat förrän det e slut:)

Puss&kram Anna

OLIVER<3

Kategori:

I fredags v det min värsta dag på väldigt länge. Har inte varit så ledsen och rädd sen oliver va liten. Fick panik och trodde att jag inte skulle få ha min älskling hos mig längre. Men så blev det som tur var inte.

Oliver skulle med Martin till jobbet på fredagen och innan de åkte låg oliver bredvid mig i sängen och Martin ropade på han hoppade han ner och allt va som vanligt.
När jag sen går upp en halvtimme senare ringer Martin och säger att något är fel med Oliver och jag blir livrädd. Påväg till jobbet har Oliver börjat skrika i baksätet så Martin fick stanna på motorvägen, men hitta inget på oliver och inget konstigt i bilen. När de sen kommer fram och oliver hoppar ut så skriker han till igen men och när han sen ska lyfta upp honom för att åka till veterinären skriker han igen och detta hör jag i telefonen och såklart får jag ännu mer panik! Fick en snabb till hos veterinären där de kollade honom ordentligt. Hon hittade inget och när vi gick därifrån kunde han hoppa ner utan att skrika. Allt var jättekonstigt och efter det har han inte haft ett dugg ont. Så vi får aldrig veta vad det var, min funderingen är om en nerv kommit i kläm eller så.
Jag är hur som helst överlycklig över att han mår bra och att jag får ha min plutt hos mig<3 dom hemska tankarna man hinner tänka vill jag inte behövs få igen!!

Jag älskar dig så min lilla vän<3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1926726/images/2012/pic_50a8f608e087c368aaa01779.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1926726/images/2012/pic_50a8f608e087c368aaa01779.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1926726/images/2012/pic_50a8f609ddf2b31d4f006382.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1926726/images/2012/pic_50a8f609ddf2b31d4f006382.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1926726/images/2012/pic_50a8f6099606ee20f6ec2bf1.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1926726/images/2012/pic_50a8f6099606ee20f6ec2bf1.jpg" class="image">

Pigg

Kategori:

Äntligen en solig skön dag!:)

Jag vet inte vad som har hänt men jag som brukar sova till klockan 10 när jag är ledig har nu vaknat 7.45 i två dagar och varit så pigg så jag gått upp istället för att försöka somna om!! Jag har inte lagt mig tidigare än vanligt heller. Kan det vara pga av FF??? Bra är det iaf för jag hinner mer på dagarna:)

Imorse gjorde jag mig min vanliga FF frukost och tittade på Nyhetsmorgon, mys:) började sen fixa all disk, tog oliver på hans morgonpromenix och sen fick jag planterat mina blommor:)
Nu har jag precis ätit mitt mellanmål och tyvärr måste jag väl slå upp skolböckerna snart...

Igår blev det en sväng till veterinären, inget allvarligt bara en koll på hans tassar, fick en salva och lite råd så det ska nog blir bra.
Senare på kvällen åkte vi iväg till Elin och Joel för att kolla Sverige-England. Ja jösses vilket mål!!!!
Trevlig kväll sådär mitt i veckan:)

Ha en bra solig dag!
Puss&kram Anna

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1926726/images/2012/pic_50a4c12a9606ee20ab5943f9.jpg" class="image">

En vecka avklarad!

Kategori:

Som vanligt blev jag sittandes med inlämningsuppgiften till sent igårkväll, men så förvånad är jag inte.. Nu är det bara att hålla tummarna.

Idag har vi klarat av en vecka med FF, BARA 22 dagar kvar! Förkylningen känns bättre idag också så idag ska jag försöka träna lite igen.

Sitter just nu på bussen till skolan med julmusik i öronen;) ha en bra dag!

Puss&kram Anna

Förkylning...

Kategori:

Dagen har väl varit lik gårdagen. Iallafall om man tänker på min dumma förkylning... Inatt kändes det bra så hoppades att jag skulle va rätt pigg idag men nää. Eller lite lite mer har jag väl kanske orkat för det blev en sväng till Ikea där lite smått och gott inhandlades:) bland annat en fin gran:P ja jag försöker ju få lite julstämning här hemma men det är verkligen skitsvårt i år. Inte bestämt Vilken stil jag ska ha eller färger... Jobbigt va??
Ännu jobbigare är det att jag inte får äta vörtbröd som kommit nu!!! Godaste brödet som finns! MEN, bara 24 dagar kvar;)

Puss&kram! Och en extra kram till min kära pappa idag:)<3 han får bli firad om en vecka men farsdag presenten är redan inhandlad:)

Sjuk!

Kategori:

Jahapp så gick det med den fitnessfighten. Idag vakna jag upp förkyld.. Kände på mig det igårkväll men försökte ignorera det. Ändå sjukt att de 3 senaste gångerna jag blivit förkyld och liknande har jag börjat känna det på fredagskvällen, why??

Jaja FF rekommenderar att vila och äta 200-300 mer kalorier. Så det är väl det jag får göra och hoppas jag blir frisk fort!
Idag är vår 4:e dag och vid dag 10 brukar man kunna märka förändring. Redan nu har jag gått ner 2kg och Martin ännu mer tror jag. Ni kan va lugna för i början är det bara vätska:P

Nä men nu får jag roa mig med fältstudieuppgiften som ska va klar på måndag kväll. Hoppas jag blir så gott som klar idag för den är inte alls stor.

Puss&kram på er!

Fredag!

Kategori:

Då va det fredag igen! Helt sjukt vad dagarna flyger iväg!
Inte lyckats uppdatera bra här denna veckan så får väl köra en snabb sammanfattning.

I måndags va det skolan som gällde och på kvällen åkte vi och handla inför veckan. I tisdags började vi nämligen med FF! Fitnessfighten med andra ord. På 30 dagar ska man träna en timme varje dag (20 kondition och sen 9 övningar *2) man ska sen äta var 3:e timme och hålla sig till vissa "regler".
Typ såhär:
Frukost: lättyoghurt, äggvita, knäckebröd med skinka
Mellanmålen: kesella och bär, keso och bär eller tonfisk och kesella.
Lunch/middag: vitt kött, fisk, nötfärs går bra, massa grönsaker och lite lite pasta eller så.
Man ska äta ett visst antal gram av allt så nu i början vägs allt.
Det har väl gått rätt bra, idag va det lite klurigt när jag fick jobba ett par timmar och inte kan gå iväg och äta.

Det ska iaf bli spännande att se hur stor eller liten skillnad det blir på 30 dagar. Fredagar och helger är inte längre mina favoritdagar då sockersuget blir värre!! Men jag ska bannemej klara 30 dagar!

Annars i veckan har jag varit i Floda och goingarna! Hade även tänkt åka till m-stad i helgen men det får bli nästa helg ist.
Jag vill även börja göra julmysigt men jag är ute efter mörkröda maria montazami tofsar men hittar inga!! Tips nån???

Nu måste jag försöka plugga lite innan det är dags att äta igen och träna;)

Puss&kram!!

Fitnessfighten!

Kategori:

Sitter nu på bussen till skolan. Idag börjar andra mattekursen vilket betyder att jag nu har läst precis HALVA min utbildning! Helt sjukt!:P

Ikväll står inte mycket på schemat än att handla! Vi har bestämt hemma att köra Fitnessfighten! Detta är ett 30 dagars program med träning och kostråd! Vi får väl se hur det går men 30 dagar känns bra man ser ju redan slutet;)

Puss&kram Anna!

Jobbig vecka och Halloween!

Kategori:

Hej på er!
Har inte haft ork till att göra några inlägg men energin börjar komma tillbaka.

Veckan bestod av plugg plugg och åter plugg. Jag och Lina satt kvar i skolan tisdag och torsdag och va flitiga.
Så i fredags var det dags för min allra första salstenta. Jag visste att jag skulle stressa upp mig och va nervös men att det blev så illa som det blev trodde jag inte! Fick knappt nån sömn sista natten och mådde skit.. Sen när vi väl fick tentan kändes det såklart bra och jag kunde inte gjort mer. Nu är det bara att vänta på resultatet.

Igår va det sen dax för Halloween fest hos Carro med härliga, goa människor!:) blev en lyckad kväll och en nykter sådan för mig då jag nog hade somnat efter första glaset annars:)

Idag ska min goa Jannike bjuda mig på middag:)

Min mobil var full igår så snodde två bilder av Carro, får se om jag kommer åt fler senare.

Puss&kram Anna