oliverochgänget

Underbar dag<3

Kategori: Cystiskt Fibros

Idag har vi fått ett besked som vi både väntat på och samtidigt inte riktigt velat ha svaret på...
Ikväll var jag och tränade med bror och efter det hämtade Martin mig så åkte vi hem. När vi hade parkerat bilen ringer hans telefon, dolt nummer och det första jag hör är "jag får gratulera!", vad tusan är det för en försäljare tänker jag. Jag frågar Martin vem det är och han svarar CF mottagningen!!!! Hjälp kan det va sant??  Samtalet avslutas och Martin berättar att han INTE är anlagsbärare för CF!! Jag blir så glad att tårarna börjar rinna:D
 
För att ett barn ska få sjukdomen CF måste båda föräldrarna bära på anlaget. Jag testade mig för ett par veckor sedan och fick veta att jag är anlagsbärare vilket fick mig att bryta ihop och har varit nere sen dess. Vi fick också veta att det var 66% risk att Martin också bär på det... Så nu har vi gått och väntat på detta svaret men varit inställda på att han kommer vara bärare....
 
Att nu få detta beskedet är underbart!!! Vi kan nu släppa detta och inte oroa oss<3 för att tydliggöra ska vi inte skaffa barn än vi ville veta för att förbereda oss. 
 
Nu har jag även bestämt mig för vilken tatuering jag ska göra, den är för Alice skull och för att man aldrig ska sluta hoppas. Som Celine Dion sa: Hopefully one day, CF will stand for: Cure found. 
Kunde inte sagt det bättre själv<3<3<3

Ny PT!

Kategori:

Då va det dags för ytterligare en dag i skolan. Igår va det dags för kursens första examination...alltså efter en vecka! Och nästa är redan nästa torsdag..pust!

Söndagen som var blev iaf supermysig. Carro och jag åkte till Frölundatorg och för första gången missade jag nog inte nån affär, vi la nämligen upp en bra strategi för detta;) efter halva tog vi en fikapaus! En stor sådan!:P jag hittade till slut ett par träningsbyxor, på rea dessutom:)) och Carro hitta det mesta hon med.

Måndagen bestod av plugg. Gick segt men blev till slut klar. Då började jag med mitt lilla projekt och den blev klar, min tränings visionboard!:P så nu kan inte motivationen rymma från mig!
Var faktiskt på mitt första gympass igår! Jag har bestämt mig för att köra mer på gymmet nu och mindre pass. Så jag har skaffat mig en PT! Vid namn bror Markus:)) efter att nästan ha fått en hjärtattack på crosstrainern (efter 10min) så gick resten riktigt bra:)
Så imorgon kör vi igen!

Ikväll blir det tacobuffe få Tildas med Martin och bror sen ska de kika fotboll hos Markus så då får väl jag sitta i köket och plugga eller nått:) men först idag är det kurs med Oliver! Känner att denna gången kommer gå bättre och oliver älskar sin nya belöning.. Skinkost på tub;) skitbra för då kan han inte bara sprida fram och ta belöningen utan han måste stanna och slicka i sig den:)

Ha en bra dag!
Kram kram

Lugn helg

Kategori:

Sitter just nu på bussen och ska möta upp Carro så ska det bli lite shopping på Frölunda torg:) träningskläder står högst upp på listan för mig idag:)

Både i fredags och igår blev det myskvällar hemma. Jag brukar alltid känna att jag måste hitta på nått på helgerna för att utnyttja dom till max och fick änna lite panik igår tills jag kom på att jag ju lovat mig själv att ha en lugn och skön helg. Det har varit så mycket på sista tiden så det behövdes lite lugn och ro. Kvällen blev kanon då det va konståknings EM så jag klagar inte:)

Ha en bra dag!
Kram kram

Ledig=plugg...

Kategori:

Hej på er!
Idag har jag varit ledig, eller ledig kan jag inte säga. I denna kursen kommer alla lediga dagar gå åt till att läsa! Även helger e jag rädd.. Det e så sjukt mycket och lärarna har inte direkt gjort det bättre. Lektionerna hittills har känts värdelösa. Men igår träffa jag en tjej som läst kuren i höstas och köpte böcker av henne. Jag frågade henne vad hon tyckte och om kursen va bra eller så hemsk som den känns nu men hon sa att den va riktigt bra men intensiv....så det är väl värt det i slutändan.

Annars peppar jag mig själv inför nästa vecka då träningen drar igång igen och som jag nu har tänkt ska hålla i sig:P har ett litet miniprojekt på G som ska hålla mig motiverad, snart får ni se:P
Har hittat en grym träningsblogg också, med massa tips på övningar, träning överlag, kost m.m verkligen kanon! Så igår satt jag hela kvällen och kika igenom gamla inlägg:)

Imorgon blir det att läsa, fick nämligen inte så mycket gjort idag som jag tänkt...men det va väl ingen överraskning... Suck jag är hopplös!

Puss&kram Anna

Get started!

Kategori: Allmänt

Äntligen har träningsmotivationen kommit tillbaka!!! Efter fitnessfighten kom jul och alla helgdagar och motivationen blev mindre och mindre... Men äntligen är den här igen!

Så nästa vecka blir det att köra igång igen!=)

 

 

2013

Kategori: Allmänt

Det har hunnit bli ett nytt år sen sist och när jag tänker efter är det ju snart februari redan!
Jag hade väl tänkt att mitt första inlägg för i år skulle bli långt och kolla på allt som hände 2012... Men jag tror jag hoppar det för tillfället. Ska försöka få till några inlägg men mitt år (som skulle bli perfekt) har inte börjat perfekt.... Mycket som händer just nu och nya kursen som starta igår gör det väl inte bättre... Kommer knappt hinna andas mellan allt som ska göras...suck.. Allt annat är lite för personligt, iaf just nu.
Det händer bra saker däremellan också så ska försöka fokusera på dom:)

Kram på er!