oliverochgänget

Härlig vecka!

Kategori: Allmänt

Haft en riktigt bra vecka!

Min födelsedag var toppen:) underbart härligt vårväder och goa klasskamrater som sjöng alla födelsedagssånger som finns tror jag:P och alla mitt ute i stan:P
Sen blev det överraskade Martin med goa räkor till middag:) en toppendag och en grymt snygg skinnjacka i födelsedagspresent:D

Resten av veckan var bra om man räknar bort tentaskiten som tog sån tid fast den inte hade behövt det.

Helgen har gått fort fast det har hänt mycket. I lördags blev det först en fika med Anja och söta Lilly:) och efter det mötte jag upp syster och Hugo på Naturhistoriska. Riktigt roligt, sånna besök får det bli fler av:)
Idag vakna vi tidigt och åkte till Floda där vi hjälpte till och städa huset (våran julklapp till syskonen) och efter det blev det ett party finess pass på sinclairs med Aida och världens härligaste instruktör!:) fram till den 1 april får jag ta med en vän gratis på ett pass så e någon sugen så hojta till:)

Puss&kram Anna

Sista dagen som 22

Kategori: Allmänt

Japp idag är sista dagen jag är 22år!...är det deprimerade eller kul?:P Jag ska iallafall få tårta av bästa Angelica imorn så det är nog kul att bli 23;)

Helgen har varit toppen! Efter en tuff vecka blev det biljard i stan med goa människor i fredags!
Lördagen vakna jag tidigt! Usch...
Blev en sväng till Maria med oliver så nu e han nyfriserad. Sen lite ärenden och skogspromenad. Vid 5 åkte vi in till Tildas där vi käka en tidig födelsedagsmiddag med bror:) sen kom Erling, Anna och Karin:) åkte hem till oss där kvällen avslutades. För min del tidigare än för de andra då jag hade bokat in ett Ullaredsbesök med syrran på söndagen. 05.40 ringde klockan! Var en skön dag med lite folk och mycket handlat:)

efter en hel dag där åkte vi hem till syrran där min underbara Hugo hade bakat den finaste tårtan till mig<3 och såklart hade den ljus:)
Fick ett jättefint förkläde, muffinsbok och en grymt bra matlåda med inbyggd isklamp i locket så jag slipper lägga maten i den alltid fulla kylen i skolan:)
Och snygga dimrar av Ando:)!

Nu måste jag försöka plugga lite till...

Puss&kram Anna