oliverochgänget

SEMESTER!

Kategori: Allmänt

ÄNTLIGEN SEMESTER!!! som jag har väntat:P

Nu är jag göteborgare igen, pappa och jag åkte ner efter jobbet igår och jag kan säga att det va tur att det bara var vi två för det hade inte fått plats. Hela bilen va full med mina grejer:P

Fick träffat mina små älsklingar Hugo och Alice en stund med och såklart resten av famlijen och även mor min. Sen slockna jag och Martin rätt tidigt. Men annat är det idag, fattar inte ens att jag satte mig för att blogga nu. Är nämligen inte helt klar med packningen...hehe som vanligt då.
Ingen resfeber denna gången, gött, nu längtar jag bara sjuuuukt mycket tills vi är framme! ska bli sååå kul!

Ända negativa är att jag kommer sakna min Oliver<3 men en vecka ska jag väl klara av. Har ju faktistk varit ifrån han i 3 v i sträck i sommar vilket är det längsta!

Nä nu ska jag ut och kissa min vovve och sen fixa det sista!

Ses om en vecka! ha det gött här hemma!
Puss&kram anna

Halkan

Kategori: Allmänt

God kväll! Japp jag lever, gött va:D!

Nu återstår bara två moment tills jag har mitt körkort, proven är bokade men jag tänker inte skriva när. Har heller inte fått mitt schema än så kanske får bli så att jag måste ändra tid.

Halkan gick hur som helst jättebra, åkte med en jättebra tjej så vi peppade varandra bra. Båda märkte nämligen att våra ben skakade som tusan första vändan på banan haha:P men sen gick nervositeten över. Gjorde en riktigt misslyckad sladd så jag bröt en pinne:P men man ska ju lära sig eller hur?

Är helt slut i huvudet efter denna dagen så nu slappar jag vid tv:n och Ernst, borde packa men äh det hinner jag sen...pappa och jag gotta till det idag med blev en kebab i bröd för min del..mums:)


Nu börja Ernst igen. Hörs imorn.
Puss&kram anna

Nio veckor avklarade

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan och tittar på matTina:)

Nu har jag jobbat i NIO veckor! Det betyder att jag bara har 2 dagar kvar, fast imorgon jobbar jag bara tre timmar.
Varför det då? jo för imorgon ska jag göra halkan!! gaaaahhhhhh!!! okej så så det kommer nog gå bra....:S jag ska försöka komma ihåg att skriva imorgon så ni vet att jag lever.

På fredag efter jobbet drar jag och pappa till gbg. Jösses ja jag måste ju packa!!!, som sagt jag har varit här i NIO veckor, kan ni tänka er hur mycker kläder och grejjer jag har att packa då????:P ojoj jaja det får jag ta imorgon.
Mamma är redan nere i götet och hjälper syster min med barnen. Får träffa mina små hjärtan en stund på fredag det ska bli roligt för nu va det ett tag sen. Hugo e ju så rolig nu när han pratar så<3
För ett par veckor sen när mamma och pappa va på semester ringde han hem hit så svara jag och så prata vi lite och så fråga han vad jag gjorde, jag svarade att jag faktiskt låg och vila i mormors säng! då svara han: aha,...snarkar du då??
hahaha han e ju så go! nu e det såhär att pappa (morfar) snarkar och det vet Hugo mycket väl:P så han tänkte väl att eftersom jag låg i mormor och morfars säng så borde ju jag också snarka;P haha min plutt<3

Ska försöka lägga mig i tid idag så jag håller mig något sådär på vägen imorn, men lite utanför ska man vara va??;P

Fattar ni också"!!! om EN vecka är jag i ITALIEN och har det gööööött!! längtar!!

Puss&kram anna

Toppenhelg och resa bokad!

Kategori: Allmänt

Hej hopp! varit lite dålig uppdatering här men jag har inte haft tid utan haft en supergo helg!

I lördags eftermiddag mötte jag upp Emma i skövde så käka vi lite innan vi (eller rättare sagt Emma) styrde bilen mot Emelie! Vi var framme strax efter kl. 18 och då blev vi bjudna på en underbart god ostbricka:) så där satt vi och hade det gott i solen på Emelies altan. Vid nio kom Mickan, Bea och Therese också och det blev ölspel och många goa skratt!
Kvällen blev verkligen toppen med både lite guitar hero och pictionary som jag och Emma vann;)

Klockan gick och kl. 04.30 skulle Calle hämta Emma och mig för att åka till gbg så vi kände att det va lika bra att aldrig gå och lägga oss. Vi kan sova i bilen tänkte vi men icke. Pigg som tusan va jag. Så först 6.30 somna jag hemma i lägenheten och sov hela 3 timmar. Sen kände jag att jag inte ville slösa bort dagen mer:P (det kändes igår på jobbet:P)
Men istället för att sova så åkte vi och träffa Putte och Camilla och planera resa istället:) Så på söndag flyger vi till Italien, Pisa närmare bestämt där en hyrbil väntar på oss så ska vi bila i Toscana och över till bl a Venedig. Ska bli hur härligt som helst! och nu undrar man varför man har suttit och tittat på charterresor hela sommaren?

Bilder från helgen får komma när jag fixat sladd till kameran.

Bara en dag kvar till halkan med...shiiiiiiiiit:S


Puss&kram anna

Körlektion???

Kategori: Allmänt

Onsdagkväll...
det betyder torsdag imorn (säkert många som inte visste det;P) och sen är det freeeedag!! wiieeee!
Jag är så trött på jobb nu och blir bara tröttare och tröttare på morgonen. Det vore ju mer logiskt att jag skulle bli piggare och piggare och van vid att gå upp halv 7 men icke! På tal om det, gud vad underbart det är att gå upp ur sängen 06.30 när man börjar 07.00:D det är annat än i gbg det!

Idag var jag som sagt sjukt trött efter jobbet och frös som en tok på grund av detta höstväder! (katastrooof! det är bara 10 augusti!! jesus christ!) Hur som helst åkte jag hem, bytte om till myskläder och bäddade ner mig i sängen, slog på tv:n och upptäckte att Grease precis börjat, kunde ju inte bli bättre:D....nepp det kunde det inte.. 5 min senare ringer min körlärare och undrar vart jag är....shiiiiiit shit shit.... men snäll som min körlärare e så fråga han om han skulle hämta upp mig hemma så fick jag kört iaf. Så jag fick min körlektion iaf, nu ska jag bara komma ihåg att INTE gå dit imorn:P

På Lördag ska jag hem till söta Emelie där det blir party, får åka med min älskade Emma som e så snäll (körkort va det jag behövde ja;P). Blir att slagga över hos emelie och sen troligtvis åka med Emma och Calle till gbg där jag tänkte spendera dagen och ta tåget hem på kvällen. Jag troooooor det blir såhär men man vet aldrig:P

Nu ska jag snart bädda ner mig igen och nu får jag nog ligga kvar för nu har jag nog inte missat nått mer idag.

Sov gott!
Puss&kram anna

Bästa dagen på länge!

Kategori: Allmänt

Tjoo! Hann inte skriva igår men sjukt bra dag blev det! På dagen blev det en tripp till Skövde och Lidköping med förhoppningar om att jag skulle komma hem med nått nytt kul men så blev det inte:P
Sen blev det käk och efter det va det dax att börja fixa iordning sig för kvällen. Kl 19 gick jag iväg till Amanda där det va förfest, träffa lite folk jag inte sett på länge och lärde känna lite nytt folk från Skövde. Sjukt sköna!:) Kvällen avslutades på björnes eller KG5 som det visst heter nu. Inte det bästa stället just den kvällen men med gött sällskap så:)

Har fortfarande inte gått upp än men blir nog en promenad med Amanda sen så jag behöver inte ha dåligt samvete;P


Puss&kram anna

Nu e det fredagsmyys..

Kategori: Allmänt

Freeeedag! äntligen, nu har jag bara 2 veckor kvar att jobba och bara 2 veckor kvar till halkan:S

Kom ganska nyss hem. Amanda och hennes Jocke hämta upp mig så åkte vi och köpte godis, som jag har längtat;P
Ikväll blir det bara mys framför tv:n och imorgon hoppas jag det blir sol så jag kan bli blek istället för kritvit.































Ha en mysig fredagsmyskväll.

Puss&kram anna

Mystorsdag

Kategori: Allmänt

Precis hemkommen efter en promenad ner till hamnen med bästaste Amanda där vi tog en glass och myste:)







Påvägen hem testa Amanda på "uggling" som är det nya efter att "planka" vilket är det fjantigaste jag hört talas om. Då är "uggling" bättre om man måste hålla på med sånt:P Du ser iallafall söt ut Amanda;D




Puss&kram anna

Tinas sommarkök

Kategori: Allmänt

Tina är ju bara för bra! Tittat på hennes sommarprogram nu och hon är ju bara så cool och så skön humor:D



Klär sig snyggt gör hon också.

Förra veckan

Kategori: Allmänt

Har fixat och donat här hemma för ikväll kommer mamma och pappa hem igen men nu är jag klar så nu gottar jag mig ute på altanen. Det tycker jag att jag e värd efter 7 veckors jobb och där 2,5 vecka återstår...;P

                                                       
Eftersom jag ligger lite efter med detta så får det bli lite gammal update. Förra onsdagen kom mina flickor hit. Blev en kanonkväll, härligt väder också så vi satt ute till klockan blev tio. Jag bjöd dem på mat som Alex blev jätteförvånad över (vilket jag inte alls kan förstå;P). Jag briljerade med fläskytterfile som jag fyllde med gräslöksost, salami och soltorkade tomater och pommesliknande grejer, sallad och såklart bea till detta. Är riktigt nöjd själv. Till efterrätt blev det inget märkvärdigt utan go glass. Testa en ny sort från SIA med citron och lakrits och av mig får den godkänt. Bilderna från kvällen kommer jag som sagt inte åt så det kommer senare.


På helgen sen blev inte mycket gjort för när jag vakna på torsdagen hade jag ont i halsen och den vill inte ge med sig så jag låg mest i sängen den helgen. Är för den delen fortfarande inte helt frisk utan nu har den onda halsen och febern gått över till hosta (som håller mig vaken på nätterna!) och "miniförkylning". Men jag har planerat att vara frisk till helgen så så måste det bli.


                                                                       Puss&kram anna

 

Saknad<3

Kategori: Allmänt

Jag vet inte vart jag ska börja. Tro det eller ej men jag har för mycket jag vill skriva om just nu. Skulle ha skrivit för längesen men när jag uptäckte att min kamerasladd var borta så tappa jag lusten för jag ville få med alla bilder så har det dragit ut på det men så tänkte jag nu att jag får väl börja med en sak i taget och försöka hitta min sladd.

Har inte skrivit på så länge men förra helgen va det ju Roxette som gällde på söndagen. Helnöjd med kvällen, trevligt folk och Roxette var bra! Martin och jag va hemma i lägenheten kl. 00.00 men ingen av oss somna på en gång för vi va så uppe i varv. Hur som helst ringde klockan 04.15 i alla fall och strunta i att vi va trötta som skam. Jag ska väl inte klaga för mycket för jag slapp ju köra. Men det blev inte mycket sömn för min del ändå i bilen... Vi va framme i Mariestad 07.40 så det va bara att gå in och byta om och sticka iväg till jobbet. Kan säga såhär att jag var trött resten av den veckan. Men klart värt det!



                                  


På Tisdagen åkte Martin hem igen och tog med sig Oliver. Usch vad jobbigt det blev då! Blev jättetomt utan den lille plutten och mamma och pappa va på semester så det kunde ju inte bli värre. Å jag saknar mitt lilla hjärta så mycket än<3 Det är klart du gör tänker ni väl nu och det klart man gör men det brukar ju bli lite bättre efter ett tag men inte denna gången. Nu vill jag bara ha han här och pussa på han! Hjälpte ju inte att jag va inne och titta på en väns blogg där hon skriver och lägger upp bilder på deras lilla valp heller. Den är så söt så:) Men det gör ju att jag saknar min lilla Oliver ännu mer!:P




Puss&kram anna