oliverochgänget

BLI MINA!!!

Kategori: Allmänt

SNÄLLA BLI MINA!!!!!





ÅÅHH visst e dom fina??:)


Idag har jag hur som helst varit en sväng hos Elina där vi och även Evelina försökte plugga, för min del gick det inge vidare:S skulle fortsätta när jag kom hem men det gick inge bra det heller:S:S:S
blir att sitta imorn, hoppas jag får klart halva imorn iaf. SNÄLLA anna kan du göra som du säger nångång!!


Nu är det snart veckans höjdpunkt! dom desperata brudarna!:P


Just det! gjorde förresten bröd när jag kom hem, favoriten hittills! smaka precis som scones! det enda negativa (som gäller alla lchfbröd recept) är att det blir så lite!
Men sjukt gott iaf

Recept:
2 ägg vispas HÅRT
lite salt och en skvätt grädde tillsätts
1,5 dl pofiber + 2 tsk bakpulver vispas ned

Låt detta stå ett par minuter för att låta fibern svälla lite

klicka ut på bakpapper

Grädda 200 grader 7-10 minuter (färdiga när de blivit lite gyllene)

Jag hade även i lite lite kardemumma, blev mums!


Nu väntar jag på min beställning från lowcarbshop, köpt bröd (som jag kommer kunna rosta!! har saknat det såå) kokosnötsmjöl och hallonremmar (som troligtvis kommer smaka skit:P)

Ha en mysig kväll!

PUSS&KRAM ANNA
5<3







Sötsugen!!!!

Kategori: Allmänt

Det är helt sjuuuukt hur godissugen jag är just nuuu!!!! jag blir galen!
Har googlat runt på varenda LCHF sida för att hitta nått jag kan göra men allt jag har hittat betyder att jag måste ner till ica och jag orkar verkligen inte....buhu..


Hur som helst har jag haft en skittråkig dag idag, bara läst den här jäkla tråkiga kurslitteraturen!


Igår va vi och kolla på göteborgsvarvet. Väntade på att freddan skulle springa förbi men hade ingen aning om vilket nr han hade eller exakt när han startade så efter kl 16 kom vi fram till att vi måste missat han. Så vi åkte mot floda istället där mor och far var barnvakt åt Hugo och Alice<3 hon börjar bli lite "större" nu den lilla ängeln:)
Jo och på vägen till floda asså typ 10min efter att vi lämnat eriksberg och loppet ringer svärmor och säger att freddan precis sprang förbi, jäkla skit!!:P

Ne nu måste jag hitta nått att stoppa i magen.


PUSS&KRAM ANNA

...

Kategori: Allmänt

Åh vad jag e trött på den här kursen nu! har ingen lust alls att läsa böckerna:/ längtar så tills i höst då inriktningen börjar, jippi!!!! bygga trummor, måla trummor, spela på trummor, dansa till trummor!!;P japp så kul kommer det bli att läsa till lärare:D

Nu blir det dagens recept!

tacogratängen blev supergo idag med



Först blandar du philadelphiaost och creme fraiche som du lägger i botten på formen.
över det lägger du köttfärs som du stekt och kryddat med tacokrydda.
efter det väljer du vilka grönsaker du vill ha, jag valde paprika och lök sen gjorde jag en sallad bredvid.
och överst massa god ost:)
in i ugnen i 20 min, 200 grader.


Till middag bjöd vi hit svärfar och då blev det fisk. tog tyvärr ingen bild men jag rekomenderar det verkligen, supergott!
torsk eller annan vit fisk
100 g cream cheese
1dl creme fraiche
ca 3 msk av någon örtsort (alt. 15g frysta italienska kryddor)
Gör såhär:
lägg fisken i en ugnssäker form
salta och peppra
blanda: creme fraiche och cream cheese med kryddorna och bred över detta på fisken
ställ in i ugnen i 200grader i ca 25 min
 superlätt!!

God natt

PUSS&KRAM ANNA

onsdag

Kategori: Allmänt

Go morron!

Idag är jag uppe med tuppen!...på min lediga dag!!!:P

Kl. 07.15 ringde klockan imorses och kl 08.12 satt jag och oliver på bussen in till stan. Hittade en tjej som hade den sista boken som fattades så jag mötte henne vid pedagogen vid 9 nämligen. så nu väntar jag bara på en andra som kanske kommer med posten idag.

Okej jag är vek....jag e redan trött på den här jäkla dieten. jag behöver riktigt bröd!!! men ska testa göra knäckebröd idag, får se hur det går.

Till lunch blir det iaf tacogratäng och den vet jag e god:) har även bjudit hit Ando på lunch så han inte fuskar;)

Ha en bra dag!

PUSS&KRAM ANNA

Heldag i skolan blev en heldag hemma:/

Kategori: Allmänt

Go morron...känns iaf fortfarande som klockan är 9 typ.

Blev ingen skola för mig idag:/ vaknade imorses och mådde så sjukt illa, ingen roliig känsla...illamående är nog bland det värsta jag vet. Så jag försökte somna om istället och lyckades till slut.
Nu har jag precis ätit min "frukost". Idag blev det: creme fraishe (stavning??) tonfisk, purjolök, rödlök, peppar och till detta salladsblad och bröd. gott faktiskt.

Eftersom jag missar skolan idag ska jag försöka läsa så mycket jag kan i en av böckerna. helst så jag kanske har läst ut den ikväll (önsketänkande). De andra böckerna har löst sig nu, en ska jag hämta imorn och en beställde jag nyss så jag hoppas jag hinner få den innan helgen.


Hoppas gestaltningen gick bra idag tjejer i A2:3!



PUSS&KRAM ANNA

Ny vecka

Kategori: Allmänt

Tjooo på er!

Blev en kortdag i skolan idag. Skyndade iväg till studentbokhandeln för att desperat köpa mina böcker som fattas som jag måste ha NU! och såklart är alla böcker till denna kursen SLUT!! fan fan fan! Hitta bara en på nätet med som jag isåfall skulle få i veckan men hallå jag behöver fortfarande den andra! blääää.
Får trösta mig med att det bara är 2,5 vecka kvar till sommarlov!!!

Fast så mycket lov blir det inte för mig. Har fått sommarjobb i M-stad! känns rätt gött, får helt enkelt pendla ner hit på helgerna. och eftersom jag e så duktig och jobbar hela sommaren blir det troligtvis en sista minuten för mig och martin i mitten av augusti....om inte priserna e skithöga såklart. hoppas hoppas:)

En sak till som händer i mitt liv just nu då är att jag har börjat på en LCHF diet. Idag är det en vecka sen vi börja och än sålänge går det rätt bra, va lite jobbigt att inte få äta godis i lördags bara;P

Kanske blir så att jag lägger upp lite vad vi äter på dagarna om det e nån där ute som vill testa också kanske så kan ni få lite tips på käk här. får se hur det blir.
Dieten funkar iaf till 100% . Freddan har nämligen kört detta ett tag nu och shit vad det syns!

Yäyä nu ska jag försöka få nått gjort här hemma. kl 17.30 är det ett step 1 pass som gäller med Jannike!!:D


PUSS&KRAM PÅ ER

SÅ JÄVLA GÖTT SAADE!!!!:D

Kategori: Allmänt

Halloj halloj!

har tänkt fixa ett inlägg hela veckan men det jag tänkte skriva då väntar jag lite med för nu e jag så ivrig att skriva om att JAG HADE RÄTT!!! HAHAHA istället;)

ÅÅÅÅHHH vad härligt att Eric Saade tog 3:e platsen igår!!! sååå jävla kul!!! och så jävla värd det va han! egentligen va han ju värd å vinna men såklart pajja ju några svenskar det eftersom de va tvungna att skriva en låt åt Azerblablabla;P

OCH bland det bästa av allt! jag minns så väl när han vann melodifestivalen och jag skrev hur gött det va på fejjan hur mycket SKIT man fick:P!! åå den suger å han e kass osv men vad folk inte fattar e vad han faktiskt menar med låten han snackar om sin karriär och det VIKTIGASTE AV ALLT!!! i ett nummer behöver DANS och KOREOGRAFI!!! det har Eric och hans team och de e så sjukt bra på det!! men ni som inte e dansmänniskor kanske inte fattar det;) som sagt, hans nummer va grymt och allt handlar inte bara om låten utan allt i helhet och det hade han!

Har sagt det i flera år att vi måste skicka nått som har allt och äntligen fick jag som jag ville;P och se hur det gick!:D

Så jäkla nöjd e jag nu iaf att jag hade rätt!!! det va rätt låt och den e inte kass, jag menar!! han fick den bästa platsen som sverige har haft på 12 ÅÅÅÅR!
Och bara för att de e så grymt bra och för att jag e så sjukt glad för att de kom 3:a så lägger jag ut länken från i lördags här;P 

http://www.youtube.com/watch?v=L6Ox0bAYqpE

PUSSOKRAM PÅ ER