oliverochgänget

Lördag!

Kategori: Allmänt

Tjo!


Äntligen va det helg igen!! denna veckan har varit sjukt lång och jobbig, dels pga att jag aldrig kan bli helt frisk. Hostig och en jobbig förkylning som aldrig vill bryta ut helt, dock verkar det som den börjar göra det nu:/

Blivit mycket jobb i veckan för många har varit sjuka, klagar inte på det, bara varit väldigt trött och helgen var efterlängtad.

 
Får börja med en kort uppdatering från förra helgen. Va hemma i M-stad<3 fick träffa mina underbara bruuudar på lördagen och vi hade en underbar dag på hästryggen och sen hemma hos Emma:)
På söndagen börja jag och mamma dagen med att baka lussekatter, mums, såå gott!

Måndagen va också mysig, va ledig så jag tjuvstarta med julpyntandet:P mormor har sytt en så fin gardinkappa till mig så jag ville ha upp den på en gång, åsså blev det typ hela lägenheten:P



Sen i veckan mycket jobb som sagt! Och igår blev det bara en myskväll hemma.
Imorses ringde svärmor och fråga om jag ville hänga med och göra en julkrans. Så det hoppa jag på:) blev bjuden på laxsoppa, kladdkaka och glögg:)


Nepp nu måste jag sluta för nu kom bror. Ska käka lite fondue (stavning?) och dricka lite gott!

Ha en bra kväll!
Puss&kram anna

(Bilder kommer)

Helg tack!!

Kategori: Allmänt

hejsvejs!

Snälla ge mig HELG!
Jag är helt slut i både kropp och huvud men får väl försöka stå ut i 2 dagar till då.
Helgen ser bra ut iaf. Åker upp till mitt älskade Mariestad på fredag så blir det tacomys med mor och far. Lördagen kommer att bestå av islandhästridning med mina älskade flickor:D och på söndag blir det troligtvis lussebullebak med mamma:D MUMS!


Igår va det dags för Agility igen. Hoppa över hinder va lika poppis denna gången haha, han körde med sina glädjeskall:D dock va både tunneln och "däcket" läskigt tyckte Oliver. Tunneln har han fixat förrut så lite av rädslan kan berott på trötthet. Han har sovit som en stock heeeela natten och Martin fick t o m bära honom ut ur sovrummet idag<3 har nog varit mycket med både spårning, veterinärbesök, "en ny konstig sak som man måste ha på sig hela tiden" och agilityträning på 3 dagar i rad:)



Har inte varit helt lugnt idag heller:P Idag kom nämligen syrran och vår underbara Hugo på besök, blev ett litet race här kan jag säga:) men han e så go och rolig nu, börjat prata riktigt mycket nu med:D



Imorgon kommer Jannike och Månsson hit för middag. Tanken e att vi ska göra Leilas New Mexico burger med bacon och mangosalsa:) hoppas det blir mumsigt.

Min gosvovve (som helt plötsligt blivit rätt kelig av sig) har lagt överkroppen i mitt knä medans bakbenen står på golvet och börjar somna nu så ska ta upp han och mysa nu<3

 

Puss&kram anna

 

:(

Kategori: Allmänt

tjoo!

Trött, deppig, stressad, förvirrad, nervös....a så känner jag mig just nu.

Är så jäkla mycket i mitt huvud just nu! mycket som händer och många frågetecken...

Har sagt ja till att börja städa på jobbet igen så jag kommer upp i 80% ist för 50%. Hade lovat mig själv att aldrig gå tillbaka till det men behöver pengarna:/ och det kändes bra i början men nu när vi snackat om mina tider känns det skit och jag e bara förvirrad och stressad över allt. Alla drar i en känns det som så jag kommer antagligen gå av på mitten. Men det återstår att se.

Massa skit däremellan också.

Snart åker vi visst till London med. Längtar men e såå sjukt nervös för resan dit så jag kan inte glädjas åt det:/


Blev ett sånt här tråkinlägg idag men man kan inte vara på topp varje dag faktiskt....




Puss&kram anna

Handsprit<3

Kategori: Allmänt

Hej hopp!

Tro inte att jag e så pigg bara för jag skrev så:P



Antagligen börjar jag bli sjuk:/ mådde verkligen skit på jobbet igår och hade en början till feber, det muppiga är att när jag kommit hem mådde jag prima och det blev både dammat och dammsugit här hemma(?) men idag har jag inte känt mig så prima igen:/ plus att det har börjar gå magsjuka på jobbet!!! NEEEEEJ! vill inte vill inte vill inte!!!! mycket handsprit blir det kan jag lova!!
sjukt ont i nacken har jag med! har kommit på att det e för jag hostar så, spänner mig visst väldigt mycket. PLUS att min skönhetssömn har skitit sig denna veckan med för att våran lilla Oliver/skitunge:P inte sover hela nätterna utan e uppe och traskar och hoppar upp i sängen:P

Så nu har jag fått ur mig det som e dåligt haha:D


I tisdagskväll dock va en mycket rolig kväll:) första gången på agilityn. I början gick det bra, öva hopp över hinder. Oliver va störtskön för varje gång han hoppa över gav ifrån sig ett jättehärligt/mysko ljud:P lät nästan som han skada sig men det va visst ett glädjeskall:D:D


Slalomen gick bra i början tills han blev förtjust i Åsas vovve och ville va med henne ist:P
Nu blir det superdupermegamycket träning på inkallning.



Imorgon är det freeedag, så efterlängtad! vi e bjudna på middag hos Jannike och Månsson, hoppas bara jag inte blir sjuk, som sagt mycket handsprit!





Kort jag gjort i veckan:

Mormors födelsedagskort



Pappas farsdag kort





Ha en mysig kväll allihop!
Puss&kram anna

Nu e det jul igen..

Kategori: Allmänt

"Nu e det jul igen"....kan man tro iaf om man tittar ut genom fönstret.
Det e INTE ok, snön kan komma i december iaf!


Var ute och gick med min lille plutt nu när jag kom hem från jobbet, första snön han upplever med oss:) tror inte han kommer ihåg att han upplevt det förrut heller för då va han så plutteliten:D Hur som helst va han urgullig för han tyckte det va jättekonstigt och jättekul! först skulle man ju såklart nosa på ALL snö (vilket e en del:P) och att springa i det va superkul!!!! men när vi kom till ett par, a det skulle bli snögubbar men va bara stora bollar:P, då blev det läskigt! vad va det stora stora vita för nått??? haha men sen gick det också bra:P

hoppas det blir mycket snö SENARE i år för Oliver skulle nog älska att hoppa i alla snöhögar:P

Ikväll är det dags för vår första Agility träning:) ska bli spännande! men först ska vi nog till Maria för att raka runt ett sår Oliver fått på halsen(????) hoppas det försvinner snart.




I söndags drog vi till Ullared. Titta flera gånger på nätet om det va kö in men nix det va fritt så vi åkte iväg. MEN när vi kommer fram e det helt fullknökat på parkeringen så visst va det folk, suck. Men men gick bra ändå men kunde ändå kvittat för allt jag skulle ha va slut m.m. Fick iofs köpt 2 julklappar iaf:P



Puss&kram anna

ARG!!!

Kategori: Allmänt

Måste även få ur mig lite aggressioner!!

Blir så jävla arg och förbannad på folk som inte kan tänka asså! va fan så behandlar man inte sina vänner asså!!! så jäkla fega små fjantar e ni!! ni har sjunkit så lågt i mina ögon asså och jag e så less på er så nu har jag fått nog! nästa gång kommer jag INTE hålla tyst!!!


va bara tvungen....och mina underbara vänner kan va lugna:D det e inte er det handlar om<3

Spårdag!

Kategori: Allmänt

Tjenamoss!

Veckan har varit bra, chef-fritt på jobbet;P hehe.
Igår beställde vi som INTE varit på "semester" i kina:P smörgåstårta som vi åt till frukost...mums så gott:D

Idag var det viltspår som gällde! Anja hade dragit ihop ett gäng, 5 hundar va vi tror jag. Lät spåren ligga ett tag och sen va det dags. Oliver va grym!:D och idag va klöven inte alls läskig utan han tog den glatt på en gång och gick iväg med den:D så nästa gång får det bli ett lite längre spår för detta e ju inga problem!



Väntar...




Titta vad jag hitta!:D  (jättefin hurtta sele som vi fick idag med, TACK)




Puss&kram anna

Ny vecka!

Kategori: Allmänt

HALLU! ny vecka då!

Men börjar med helgen:)

I fredags kom Jannike hit vid 17, pöjkarna skulle åka och köpa en cross till Martin. Är inte superdupermeganöjd med köpet men men inte mina pengar;P Hur som helst, Jannike och jag fixa ihop en sjukt god middag till oss och sedan satt vi i soffan och tjöta och drack gott vin heeeela kvällen. Tv:n va inte på en enda gång...I like:) den behöver faktiskt inte va på jämt!!

I lördags hände inte supermycket. Åkte in till centralen typ vid 14 för Martin skulle köra gokart med brorsan och ett stort gäng:)
Sen blev det bara slapp den kvällen.

Och igår (söndag) va det pysselmässa som stod på schemat:):):) hitta ett par stämplar och en grej som ska bli som snö. Fått mycket ny inspiration också så ska väl orka göra ett par julkort iaf:D



Idag då så blev jag bjuden på ljusparty hos Jannike. Aldrig varit på nått sånt och ska ju spara pengarna till LONDON!!! men tänkte att jag kan ju åka dit och titta:) köpte 12pack stearinljus med doft (kommer ej ihåg vad doften hette) men det tycke jag faktiskt jag kunde köpa:)

Tro det eller ej men jag har inte shoppat nått till mig själv sen vi boka resan, bara nödvändiga saker som mat och saker till Oliver så denna helgen kunde jag unna mig lite lite iaf.

Nu e det bara 1 månad kvar till LONDON:) längtar men e sjukt rädd för flygresan:S ska ju mellanlanda i PARIS av alla ställen så det går inte så fort som étt direktflyg men jag längtar tills vi e framme och Emelie och Johan kommer. shoppa shoppa shoppa!!!:) funderar på om man får ta med sig en av deras stora vackra julgranar på planet hem??, alltid velat ha en sån;)

Nu ska jag pussa på min Oliver som kom och titta på mig med sina underbara BRUNA ögon:D<3

ha det bra!
Puss&kram anna