oliverochgänget

Underbara helg<3

Kategori: Allmänt

Sicken go helg jag haft!:)

I fredags kom Martin och hämta mig på jobbet så åkte vi hem och gjorde i ordning oss för att sedan dra till Jannike och månsson för en grillkväll. Med go mat och goa människor blev det en toppenkväll, icke att förglömma åt vi den godaste guacamolen som Chris från USA hade gjort:) Kom hem typ 01.00 och jösses vad konstigt det va att inte ha nån Oliver hemma:( han fick sova över hos farmor och farfar.

På lördag kom svärmor och Oliver och hämta oss för att sedan åka tillbaka hem till Kung sverres. Därifrån tog vi en promenix ner till Eriksberg där svärföräldrarnas vänner och svärfar redan va, dom hade kört dit en lastbil så man fick lite skugga och musik:) Där satt vi och titta på hela gbgvarvet. Hejja på alla duktiga som sprang medan vi själva grilla, drack och hade det gött;P
Efter det tog Martin, jag och Oliver bussen hem igen (plutten e så duktig på bussen:)) fick bli en kall dusch för lillen som var helt slut, sen kom Mange och Thörngren, så blev det lite groggar och dans haha och kvällen sluta på kärrakrogen där det blev sjukt mycket skratt hahaha;)
Vid halv 3 träffa vi en väktare påväg hem som vi tjöta med i en timme tror jag, han visa sin belgiska vallhund han hade med sig, har nog aldrig varit så rädd för en hund haha, eftersom han jobbade just då va han på sin vakt och jag stod närmast så det va mig han skällde på:P men väktaren berätta att om han inte hade varit i tjänst hade hunden varit hur gosig som helst:)
Kanske ett blivande yrke för Oliver;)

Idag har det blivit en sväng till Plantagen och djuraffären, blev blommor och lite fint och nytt foder till Oliver:)
Sen svängde vi förbi svärföräldrarna och det sluta med käk och Martins mormor och morfar...gott:)

Nu kom kinamaten och killarna hem..Ha de gött!
Puss&kram anna


Helgen i bilder:)


                                                                   


                                                                                  














Kommentarer


Kommentera inlägget här: